Loading...
Novosti

SCOTT WEILAND: XANAX, SINTETIČKI OPIJATI, TABLETE ZA SPAVANJE I JOŠ TOGA NAVODNO JE PRONAĐENO U AUTOBUSU

SCOTT WEILAND: XANAX, SINTETIČKI OPIJATI, TABLETE ZA SPAVANJE I JOŠ TOGA NAVODNO JE PRONAĐENO U AUTOBUSU

Scott-Weiland2

Koktel droga pronađen je u autobusu Scotta Weilanda u kojem je poznati pjevač preminuo 04. prosinca. Ranije je objavljeno da je u Weilandovom autobusu pronađen kokain, no sada je još šest ili sedam droga dodano na popis.

Toksikološki se nalaz ne očekuje još četiri do osam tjedana pa se ne može sa sigurnošću reći jesu li pronađene supstance pripadale Scottu Weilandu i jesu li pridonijele njegovoj smrti, no pjevač se tijekom više od dva desetljeća borio protiv ovisnosti.

TMZ izvještava kako je u posjedu preslike naloga za pretragu Weilandovog autobusa i detaljizira pronađene supstance. Uz dvije vrećice bijelog praha koje su pozitivne na test na kokain (i zbog kojih je Weilandov basist Tommy Black u zatvoru zbog posjedovanja), generička verzija Xanaxa, dvije različite vrste tableta za spavanje, Viagra, Buprenorfine (sintetički opijatski lijek protiv bolova) i Zaprasidone (koji se koristi u liječenju bipolarnog poremećaja i shziofrenije) pronađeni su u Scottovom autobusu. Vrećica zelene, lisnate supstance također je izuzeta kao dokaz. Prema TMZ-u, sve nabrojane supstance pronađene su u stražnoj spavaćoj sobi u autobusu gdje je navodno pronađeno i Scottovo tijelo.

U međuvremenu se mnoštvo kolega prisjetilo Scotta Weilanda, uključujući i njegove nekadašnje kolege iz bendova Stone Temple Pilots i Velvet Revolver s kojima se Weiland nažalost nije uspio opet udružiti prije smrti, unatoč svojoj ponovoljenoj želji za tim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *