Loading...
Novosti

SCOTT WEILAND PRONAĐEN MRTAV U AUTOBUSU NA TURNEJI

SCOTT WEILAND PRONAĐEN MRTAV U AUTOBUSU NA TURNEJI

scott weiland fb

ROCK zvijezda Scott Weiland pronađen je mrtav u autobusu na turneji u Minnesoti, javlja TMZ.

Weiland je bio na turneji sa svojim bendom Scott Weiland & The Wildabouts, a trebali su nastupiti u dvorani Medina, no nastup je otkazan. Izvor je za TMZ ispričao da je 48-godišnji Weiland pronađen u autobusu oko 21 sati po lokalnom vremenu.

Policija vrši očevid u autobusu parkiranom pored motela u gradiću Bloomingtonu, a tijelo je prevezeno mrtvozorniku. Na njegovoj službenoj Facebook stranici stoji da je preminuo u snu.

“Scott Weiland, najpoznatiji kao pjevač Stone Temple Pilotsa i Velvet Revolvera preminuo je u snu tijekom turneje sa svojim bendom The Wildabouts u Bloomingtonu u Minnesoti. Molimo da se u ovim teškim trenucima poštuje privatnost njegove obitelji”, piše.

Weiland, pravim imenom Scott Richard Kline, proslavio se kao pjevač Stone Temple Pilots, s kojima je nastupao od 1986. do 2002. godine. Godinu dana kasnije osnovao je bend Velvet Revolver s gitaristom Guns N’ Rosesa Slashom, bubnjarom Mattom Sorumom i bivšim gitaristom Wasted Youtha Daveom Kushnerom.

Ponovno je počeo nastupati sa Stone Temple Pilots 2008. godine, a od 2013. nastupa s bendom The Wildabouts. Godinama se borio s ovisnošću o drogama.

“Upravo sam doznao da je preminuo naš prijatelj Scott Weiland. Jako sam tužan, mislim na njegovu obitelj”, napisao je roker Dave Navarro na Twitteru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *