Loading...
NajaveNovosti

SCOTT KELLY AKUSTIČNO U MOČVARI 21.2.

SCOTT KELLY Močvara 1Scott Kelly, osnivač, pjevač i gitarist kalifornijskog metal banda Neurosis dolazi u Močvaru u petak 21.2.2014. Tri godine nakon što je održao solo koncert u KSET-u, Kelly ovoga puta premijerno u naše krajeve dovodi svoj novi projekt The Road Home. Osim što je jedan od osnivača Neurosisa, Scott Kelly je bio i jest involviran u razne projekte i bendove, pa je tako više puta gostovao na Mastodon albumima, suvlasnik je izdavačke kuće Neurot Recordings, radio voditelj i blogger.

Kelly je do sada objavio tri solo albuma, a posljednji, The Forgiven Ghost In Me iz 2012. na kojem dominira akustična gitara, dobio je redom izvrsne kritike. Pritom ne treba zavarati riječ “akustična gitara”, jer ovdje se radi o bogatom gitarskom zvuku, Kellyjevom prepoznatljivom dubokom grlu i standardno orginalnim tekstovima fokusiranim na istinu, iskupljenje i zacjeljivanje rana nastalih u mračnim i teškim životnim bitkama.

The Road Home uz Kellya čine i Noah Landis (Neurosis) i njihov stari prijatelj i glazbenik Greg Dale.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kn potražite na sljedećim lokacijama: Dirty Old Shop, Dancing Bear, Dallas music shop, Rockmark, a na dan koncerta u Močvari po cijeni od 90 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *