Loading...
Novosti

SATYRICON ĆE OBJAVITI ‘LIVE AT THE OPERA’ CD/DVD; POGLEDAJTE UVODNI VIDEO

SATYRICON ĆE OBJAVITI ‘LIVE AT THE OPERA’ CD/DVD; POGLEDAJTE UVODNI VIDEO

satyriconliveattheoperacdPodudarajući sa izlaskom samo-imenovanog osmog studijskog albuma, norveški black metalci SATYRICON odsvirali su vrlo poseban, ekskluzivni koncert 08. rujna 2013. u Den Norske Opera & Ballet u Oslu gdje im se pridružio nacionalni 55-člani zbor nacionalne norveške opere u sklopu Ultima Oslo Contemporary Music Festivala.
Izvedba je profesionalno snimljena i zabilježena kamerama i izaći će kao „Live At The Opera“ CD/DVD u travnju. Dostupno će biti mnogo izdanja sa ekskluznivnim sadržajem i omotima, no glavni omot priložen je u ovoj novosti. Također dostupan je i uvodni video za pjesmu „Die By My Hand“.

Fotografije sa koncerta pogledajte na Artist Pictures Blog.

Da bi proslavili izalazak „Live At The Opera“, SATYRICON će krenuti na „The Dawn Of A New Age“ turneju.

SATYRICON su samo-imenovani album objavili u rujnu 2013. u Norveškoj za Indie Recordings te u ostatku Europe za Roadrunner Records. Album koji je u Sjevernoj Americi izašao za Nuclear Blast Entertainment producirao je Sigurd “Satyr” Wongraven i snimljen je u Norveškoj, a miksao ga je Adam Kasper. Na albumu se pojavljuje i Sivert Høyem, norveški pjevač najpoznatiji kao vokalist rock benda MADRUGADA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *