Loading...
Novosti

SARKOM O NOVOM ALBUMU

SARKOM O NOVOM ALBUMU

SarkomNorveški black metalci SARKOM svoj su treći studijski album “Doomsday Elite” objavili za Dark Essence Records krajem 2013.
Četvrti je studijski album već trebao biti objavljen, a o razlozima zbog kojih se snimanje oduljilo progovorio je Erik Unsgaard, osnivač benda:

Novi je album trebao izaći prošle godine kao posebno slavljeničko izdanje kojim bismo obilježili deset godina od objavljivanja našeg demoa. Nažalost, ispriječili su se privatni problemi pa nismo došli dalje od snimanja bubnjeva i gitara. Osim toga, nedavno smo imali i nekih tehničkih problema, ljudi koji su radili u bendu sigurno će razumijeti, to jedna od onih stvari na koje se naviknete i s kojima s vremenom naučite živjeti. Iako za sada ništa ne možemo garanitirati, nadamo se da ćemo album dovršiti u sljedećih par mjeseci i objaviti ga ove godine.
Što možete očekivati od ovog albuma? Pa, budući da je ovo trebalo biti slavljeničko izdanje, neće biti nikakve posebne teme ili koncepta, niti će se zvuk i tekstovi međusobno reflektirati. Bez da otkrivam previše detalja, mogu reći da će album, osim šest autorskih stvari, sadržavati i nekoliko obrada.
”.

SARKOM će za posjetitelje ovogodišnjeg izdanja Blastfesta prirediti malo iznenađenje i odsvirati novu pjesmu “Mind-abscess“.


https://www.youtube.com/watch?v=YJIVbBw_cnM

www.facebook.com/Sarkom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *