Loading...
Novosti

ŠANKERI OBJAVILI NOVU PJESMU!

ŠANKERI OBJAVILI NOVU PJESMU!

sank01

U skladu s jesenjim, hladnijim danima u Zagrebu, Šankeri su objavili nostalgičnu, sjetnu pjesmu i spot s naslovom „Kada me pitaš“.

Ivan Mrkoci, gitarist benda, ukratko opisuje kako je pjesma nastala:

„Malo nostalgije…

Bilo je ljeto 2016-e…

Tako valjda počinje priča oko ovog singla.

Već standardno krajem svakog ljeta Dinko i ja se počnemo nalaziti i svirati…Pripremati pjesme za nove albume ili jednostavno ubijati vručinu u Zagrebu dok su ostali na moru…Žalit se jedan drugom kak dolazi jesen i povratak poslu, a i kak godine brzo prolaze. Našli smo među starim tekstovima Rakićevu pjesmu koja govori o odrastanju u najdražem nam gradu. Tim druženjem je nastala glazba za ovu stvar koja je u jednom danu snimljena i producirana. Samo nas dva, par gemišta, upaljen mikrofon i tekst… Živjeli!

Mrva“

https://www.youtube.com/watch?v=jLU3XTwsYXM

Laganog ritma, a nabijenu emocijama, stvorili su pjesmu koja je odlično prihvaćena od publike i uklapa se u niz rijetkih laganica koje su u svojoj karijeri snimili. Da znaju prenijeti emociju i sjetnu misao u kojoj se mnogi pronađu, nastavili su potvrđivati i  ovom pjesmom.

Možda će biti prilika za čuti ju uživo na velikom Tulumu koji se sprema u Domu sportova 15. listopada, a gdje će stati uz bok Brkovima i Hladnom Pivu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.