Loading...
Novosti

SAGE OBJAVIO OSMI SPOT ‘DRAGON HEART’

sage_dragonheartSAGE OBJAVIO OSMI SPOT ‘DRAGON HEART’ | Zagrebački metal band Sage izbacio je spot za svoj osmi singl ‘Dragon Heart’. Pjesma je snimana u J.M. Sound studiju pod budnim okom Franje Valentića i Fedora Boića, a miksana je u Morrisound studiju na Floridi od strane Jima Morrisa pod producentskom palicom Caseya Grillo poznatijeg kao bubnjara progressive/melodic power metal banda Kamelot. Jim Morris je dosad radio s velikim imenima poput Sepulture, Iced Eartha, Savatagea.

U osmom spotu ‘ Dragon Heart’ sudjeluje 20ak glumaca i statista iz Reda Srebrnog Zmaja, kao i profesionalni glumac Jakov Gavran koji u spotu glumi plemića.

Glavnu uloge u spotu kao i do sada vode članovi benda, a ovog puta ta čast pripala je mladom bubnjaru Vladu Vučeti koji se među zadnjima pridružuje hrabrim ratnicima u ‘ Seljačku bunu’.

Spot prikazuje dječaka koji usprkos nedaćama života daje sve od sebe  te se nikada ne predaje. Bitno je napomenuti da je to prvi Sageov spot koji je sniman u Zagrebu  na bitnim lokacijama u gradu poput Ribnjaka, Griča i Gornjeg grada.

Facebook:
https://www.facebook.com/sagecroatiaofficial

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *