Loading...
NajaveNovosti

RUM SMUGLERS, KYMERA I TIRANIA NASTUPAJU NA NOVOJ METALIZACIJI

RUM SMUGLERS, KYMERA I TIRANIA NASTUPAJU NA NOVOJ METALIZACIJI

U subotu, 7.10. u klubu Močvara, održat će se šesto izdanje programa Metalizacija.

Metalizacija je nanošenje metalne prevlake na površinu predmeta radi zaštite od korozije ili drugih oblika trošenja. Razlikuju se fizikalni postupci metalizacije kao što su prskanje, vruće uranjanje (na primjer vruće cinčanje), platiranje, nataljivanje, navarivanje, oblaganje, lemljenje, lijepljenje te kemijski postupci kao što su elektroplatiranje (galvanotehnika), ionska izmjena i redukcija u otopini, dok difuzijska metalizacija i metalizacija naparivanjem mogu biti i fizikalne i kemijske naravi \\\\\m/////

Metalizacija je Močvarin metal program koji dovodi najbolje hrvatske metal bendove svih podvrsta širokog metal žanra!

Rum Smugglers (pirate metal, Zagreb)

Rum Smugglers su prvi hrvatski pirate metal band osnovani 2011. godine u Zagrebu. Četveročlani bend svira kombinaciju žanrova kojima je temelj thrash metal i melodični heavy metal. Inspirirani mnogim metal manijacima među kojima se nalaze i njihove najveće inspiracije (Running Wild, Kreator, Immortal, Swashbuckle) odlučili su svirati ono što vole i znaju. Objavili su album prvijenac 2014. godine imena Hemp Rope Justice, trostruki split LP s još dva američka benda (Skogfodt, The Lords Of The Drunken Pirate Crew) te singl EP imena Rum Smugglers CO. Svi ljubitelji podžanra pirate metala i ciganskih melodija, heavy i thrash metala, dajte Savskim gusarima priliku da pokažu da piratstvo nije zločin!

Kymera (thrash/death metal, Osijek)

Osnovani 2006. godine, Kymera objavljuje svoj prvi demo album 2008. godine. Nakon mnogobrojnih nastup diljem Hrvatske i u inozemstvu, 2013. godine objavljuju svoj prvi album Stillborn za izdavačku kuću Miner Recordings. Imali su čast svirati kao predgrupa Machine Headu, za što su izabrani od Robba Flynna osobno. Nakon odličnog festivala u Zagrebu (Invasion From the East), mini turneje po Ruminjskoj, bend se zatvara u studio i počinje sa snimanjem drugog albuma, Craving the Unreachable. Ovaj koncert će ujedno biti i velika promocija njihovog 2. albuma!

Tirania (melodic death metal, Zagreb)

Tirania je melodični death metal bend iz Zagreba osnovan 2003. godine. Nakon mnogo odsviranih koncerata i promjena u sastavu benda, kreću sa učestalijim radom 2011. godine sa novim članovima benda (osim osnivača, Danijela Puškarića). Mladi bend starog imena želi snimiti studijski album i još mnoge spotove kako bi došli do još šire metal publike!

U sklopu Metalizacije održat će se promocija novog, 10. studijskog albuma benda Arch Enemy – Will To Power, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vrata Močvare se na dan koncerta otvaraju u 21:00, a početak koncerta je najavljen za 22:00. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 30 kn.

Vidimo se na Metalizaciji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *