Loading...
NajaveNovosti

RUFUS WAINWRIGHT PREDSTAVIO NOVI SINGL ”ME AND LIZA” – USKORO KONCERT U ZAGREBU!!

rufus wainwright2RUFUS WAINWRIGHT premijerno je predstavio novu pjesmu ”ME AND LIZA”. Pjesmu se može poslušati niže u tekstu…

”ME AND LIZA” je nastala u suradnji s engleskim glazbenikom, producentom i tekstopiscem Guyem Chambersom. Guy Chambers može se pohvaliti velikim glazbenim postignućima i brojnim suradnjama s glazbenicima.
Uz istaknutiju suradnju s Rufusom Wainwrightom, Tinom Turner, The Wanted i Kylie Minogue, najpoznatija je njegova suradnja je s Robbijem Williamsom. Zanimljiva je i činjenica da su Robbie Williams i Rufus Wainwright nedavno snimili pjesmu ”Swing both ways” koja se nalazi na istoimenom Robbijevom albumu.

Nakon pjesme ”CHIC AND POINTLESS”, ”ME AND LIZA” je drugi singl koji najavljuje novi Rufusov album, ”VIBRATE: THE BEST OF RUFUS WAINWRIGHT”.
Jedan od dirljivih komentara fanova na YouTube-u je:
”Dan bez Rufusa je sivi dan. Hvala ti Rufus Wainwright što si oživio moju ljubav prema glazbi. Ponovo sviram gitaru.” (Vicki Evjen)

Album ”VIBRATE: THE BEST OF RUFUS WAINWRIGHT” (Universal Music Hrvatska) izlazi u ožujku ove godine. U sklopu turneje na kojoj će promovirati album, RUFUS WAINWRIGHT održat će koncert u Zagrebu, 2. travnja u KD Vatroslava Lisinkog.

Rufus Wainwright – jedan od najinovativnijih i najtalentiranijih glazbenika današnjice stiže u Zagreb!
Ulaznice za koncert Rufusa Wainwrighta u Zagrebu već se odlično prodaju, te stoga pozivamo sve koji žele na koncert da ih kupe na vrijeme, jer po svemu sudeći za ovaj će se koncert tražiti karta više!

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, te online na www.eventim.hr i www.ulaznice.hr !!

Cijene ulaznica su: 190 kn, 230 kn, 260 kn i 310 kn.

Rufus Wainwright će se hrvatskoj publici predstaviti sa samostalnim izvedbama uz klavir.
Uvijek i svugdje Rufus se dokaže kao izvanredan zabavljač čemu može posvjedočiti publika (i brojne zvijezde hrvatske scene) koja je prisustvovala njegovom koncertu u Dubrovniku, u lipnju 2013. godine.
Koncert u Lisinskom će biti njegov drugi koncert u Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *