Loading...
NajaveNovosti

ROŠTILJARKA LIVE 13.3.2015. U ULJANIKU, PULA

ROŠTILJARKA LIVE 13.3.2015. U ULJANIKU, PULA

ROSTILJARKA LIVE 2015U petak, 13. ožujka, klub Uljanik će biti poprištem središnjeg susreta metal glazbe u Puli, a to je popularna „Roštiljarka Live“.
Započevši kao emisija koja se već petnaest godina emitira na pulskom Radio Maestralu, s ciljem promidžbe i uneprijeđenja nezavisne, alternativne i urbane glazbe, Roštiljarka je što kroz radijski program, što kroz izdanja uživo, predstavila na stotine domaćih i inozemnih sastava, te pomalo i ispisala noviju povijest scene ovih prostora.
Ovoga puta, petnaestu godinu zaredom, u izdanju uživo, Roštiljarka donosi vodeći pulski bend žešćeg usmjerenja – novije generacije – Mortal Divinty, premijerni nastup u Puli all star black metal benda Black Cult u kojemu se nalaze članovi najpoznatijih riječkih metal bendova, pulski hardcore/metal/punk bend Dispossessed, riječko-pulski In Flames Tribute – The Wayfaerer, SteelHammer iz Pule koji su sjajan podsjetnik na sva najveća ostvarenja iz svijeta hard rock, heavy/speed/thrash metal glazbe te najpoznatiji hrvatski melodic/gothic/power/thrash metal bend AngelSeed iz Zagreba kojima će ovo biti premijeran nastup na istarskom području.

Uz koncertni program, Roštiljarka Live 2015., donosi i DJ program uz ponajbolje uratke iz svijeta metal, alter, gothic, hardcore, industrial, crossover i inih smjerova glazbe, kao i merchandise štand na kojemu će biti nabavljivi razni materijali bendova koji nastupaju ali i onih šire.

Vidimo se 13. ožujka u klubu Uljanik, od 21 sat nadalje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *