Loading...
Novosti

ROKAJ FEST: OBJAVLJENA SATNICA + FATHER, IGUT I CONSECRATION

PETAK 08.06. • VRATA 17:30 POČETAK 18:30

Kao što je najavljivano Slayer, Mastodon i Gojira nastupit će u petak, 8. lipnja u dvorištu Jedinstva (iza kluba Močvara na Savskom nasipu). Uz najavljeni headlinerski trolist u klubu Močvara, u nastavku programa, svirat će Father, Igut i Consecration.

Vrata dvorišta Jedinstva bit će otvorena u 17:30, a raspored nastupa je sljedeći:

Dvorište Jedinstva:
18:30 GOJIRA
20:05 MASTODON
22:00 SLAYER

Močvara:
23:35 FATHER
00:35 IGUT
01:35 CONSECRATION

 

ULAZ SA ROKAJ ULAZNICAMA
Publika s kupljenim dnevnim ulaznicama za petak ili festivalskim ulaznicama Rokaja ulazit će na koncert Slayer/Mastodon/Gojira s tim ulaznicama.

POVRAT ULAZNICA ZA ROKAJ
Svi kojima Slayer/Mastodon/Gojira paket nije dovoljno privlačan, dobiti će naravno povrat novca za svoje Rokaj ulaznice.
Povrat novca, isključivo na prodajnim mjestima gdje su one kupljene, počeo je u petak 25. svibnja i traje 10 dana, zaključno s nedjeljom 03.06. navečer. Svi koji imaju dnevne ulaznice za četvrtak ili festivalske ulaznice, moći će ostvariti povrat novca u iznosu koji su platili za ulaznicu.
Oni koji su svoje ulaznice kupili tijekom trajanja Records Store Day akcije, novac mogu dobiti isključivo na prodajnim mjestima gdje je akcija ostvarena, na način kako je paket i kupljen, dakle 4 ulaznice trebaju biti vraćene za dobivanje 690 kn jer je tijekom trajanja RSD akcije za 3 kupljene ulaznice, četvrtu dobivena gratis.
Kupci ulaznica na štandu u Avenue Mallu svoj povrat novca mogu ostvariti u Tvornici Kulture.

Upad: 190 kn. Ukoliko će biti karata na dan koncerta cijena će im iznositi 220 kn. Naravno, koncert u Dvorištu Jedinstva/Močvare bit će limitiranog kapaciteta.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Rockmark, Berislavićeva 13; Aquarius CD Shop, Varšavska 13; Aquarius CD Shop, Maksimirska 16; Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7; Dirty old shop, Tratinska 22; Tvornica Kulture, Šubićeva 2; na svim prodajnim mjestima Eventima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *