Loading...
Novosti

ROGER WATERSOV “ZID” JE DOŠAO U 50 KAMIONA S OPREMOM!

Roger Waters - The Wall - Split 2013Trenutno se na Poljudu odvijaju posljednje pripreme vezane uz koncert Rogera Watersa. Za ovaj jedinstveni audio vizualni spektakl potrebno je 50 kamiona s opremom. Za postavljanje i fiksiranje same pozornice koristi se 38 000 litara vode. Za vrijeme trajanja koncerta, za izgradnju zida koji je dio scenografije, koristit će se 500 posebno dizajniranih cigli. Osim puno pirotehnike koja pojačava vizualni dojam, nad stadionom će preletjeti maketa aviona. Dječji zbor splitske glazbene škole Josipa Hatzea će zajedno s Roger Watersom izvesti dio pjesme Another Brick in The Wall, part 2.
Pretpostavlja se da će ovogodišnja stadionska turneja rušiti vlastite rekorde koji su postavljeni tokom prethodne turneje po arenama. Pink Floydov album THE WALL je jedan od najutjecajnijih albuma u povijesti rock glazbe, a trenutno aktualna Roger Watersova turneja je jedna od najvećih i najzahtjevnijih pothvata u glazbenoj koncertnoj industriji.
Roger Waters uživa u ljepotama hrvatskog Jadrana i grada Splita. Za vrijeme njegovog boravka u Splitu bit će mu ponuđene delicije iz Jadranskog mora. Gradom se vozi u Volkswagenovom Touraregu. Osim hrvatskih domaćih specijaliteta, posebni zahtjev bila je voda marke Evian, dijetna Coca Cola, kvalitetno crno vino, svježi korijen đumbira, med i čaj. U garderobi na stadionu ga očekuje elegantni ambijent s crnim foteljama i puno biljaka.

Još uvijek ima ulaznica za veliki koncert koncerta Rogera Watersa, The Wall koji će se sutra (23.7.2013.) održati na stadionu Poljud u Splitu! Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. Također, na sam dan koncerta, radit ce blagajna stadiona Poljud.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *