Loading...
Novosti

ROGER WATERS NAJAVLJUJE SUPER DELUXE IZDANJE „THE WALL“ KONCERTNOG FILMA

ROGER WATERS NAJAVLJUJE SUPER DELUXE IZDANJE „THE WALL“ KONCERTNOG FILMA

Roger-Waters-The-Wall-Deluxe-630x420

Roger Waters objavio je planove za „super deluxe izdanje“ svog nedavno objavljenog koncertnog filma “Roger Waters The Wall”.

Izdanje, dostupno ekskluzivno putem Watersovog webside i planirano za početak 2016. godine, dolazi u raskošno dizajniranom trostrurom gatefold pakiranju sa ručno naslikanim grafikama i impresivne širine prilikom otvaranja. Unutra će fanovi naći filmsku partituru – novo skladanu od Watersa id ostupnu kao dio ovog seta – te soundtack na četiri LP-a, 180-gramska obojena vinila, svaki sa unikatnom gravurom.

Box dolazi i sa dva CD-a sa soundtrackom, ako i tri Blu-ray diska na kojima se nalazi cijeli film kao i mnogo bonus materijala poput novog dokumentarca, Q&A intervjua sa Watersovim nekadašnjim Pink Floyd kolegom Nickom Masonom i snimku Watersovog koncerta iz 2011. sa Masonom i Davidom Gilmourom.

Kao dodatak ovo audiovizualnom sadržaju, super deluxe izdanje „Roger Waters The Wall“ uključuje i download kod za digitalni soundtrack, kao i tvrdo uvezenu knjižicu od 170 stranica koja nudi fotografije iz backstagea i sa bine tijekom turneje dokumentirane filmom.

“Roger Waters The Wall: Super Deluxe Edition” ima cijenu od 500 USD i dostupan je za prednarudžbe na Watersovom webu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *