Loading...
NajaveNovosti

ROCKABILLY VALENTINOVO U PETAK, 14. VELJAČE, U ROCK KLUBU RIBNJAK

1656131_802206159794986_1536785302_nROCKABILLY VALENTINOVO – Johnny And His Rockin’ Tunes LIVE / DJ’s Zope (Blue moon) & Krnja @ Rock Klub Ribnjak, petak 14.02. 2014.

Povodom Dana Zaljubljenih Rock Klub Ribnjak vas s veseljem poziva na najbolji retro party u gradu – „ROCKABILLY VALENTINOVO“! Raspleši se, zabavi i upoznaj nova lica uz live svirku domaće rock’n’roll/rockabilly atrakcije ”Johnny and his Rockin’ Tunes” te cjelonoćni DJ program do ranih jutarnjih sati.

JOHNNY AND HIS ROCKIN’ TUNES su rock’n’roll/ rockabilly band iz Zagreba. Osnovani 2012., od samog početka svoje karijere utjecaje i inspiraciju pronalaze u rockabilly i rock’n’roll izričaju 50-ih godina. Izvodeći hitove mnogih velikih imena rock’n’rolla kao što su Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash, Gene Vincent i dr., ”Johnny & his Rockin’ Tunes” njeguju izvorni duh rock’n’rolla i prenose ga današnjoj publici, na dinamičan i virtuozan način svojstven samo njima. Među brojnim koncertima koje su dosad održali, zapaženije nastupe imali su na European Bike Week Festivalu u Faaker See-u (Austrija), Dolce Vita – retro festivalu u Rovinju i Elvis Partyju u zagrebačkom klubu Pepermint. Stoga, proslavite Valentinovo u Rock Klubu Ribnjak i povratak u 50-e vam je zagarantiran uz ”Johnny and his Rockin’ Tunes” !!! JOHNNY AND HIS ROCKIN’ TUNES su : Johnny Matić (vokal/ritam gitara), Srđan Basarić (solo gitara), Borko Humel (bas gitara) i Ozren Tabaković (bubnjevi).

Facebook stranica benda:  https://www.facebook.com/JohnnyAndHisRockinTunes

Rock klub Ribnjak ima i posebnu čast predstaviti nastup ZORANA PEZE, DJ legende i kreatora nezaboravnog rockabilly programa ‘Blue Moon’ iz Kulušića. Bit će to jedinstvena prilika za sve starije poklonike retro zvuka da se prisjete davnih dana i rockabilly revivala iz 80-ih godina, a također i prilika za sve one mlađe da si dočaraju atmosferu tog romantičnog vremena kada je Zagreb tresla istinska rockabilly groznica. U toj potrazi za izgubljenim vremenom, legendarnom DJ Pezi, pridružit će se DJ KRNJA, u rockabilly/rock’n’roll krugovima poznat po DJ nastupima u Gjuri, Željezničaru, Dobrom Zvuku… Dođite u Rock Klub Ribnjak, prepustite se nostalgiji, i repertoar DJ Peze i DJ Krnje odvest će vas daleko u romantičnu prošlost rock’n’rolla !!

VALENTINE’S HAPPY HOUR 19h-23h:

Za dečke: Ožujsko 12kn / Jack Daniel’s 12kn

Za cure: Medica 5kn / Višnja 7kn / Borovnica 7kn

Unisex: Jaggermeister 10kn

Program počinje u 21h, svirka u 23h, a nakon svirke DJ’s Zope i Krnja vas šejkaju i rolaju do 04h ujutro! Upad 10kn studenti/15kn ostali

Vidimo se!

Rock Klub Ribnjak

…vaše glazbeno utočište…

Facebook link eventa:  https://www.facebook.com/events/1387558881506689/
Facebook stranica Rock Kluba Ribnjak:  https://www.facebook.com/RockKlubRibnjak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *