Loading...
Najave

ROCK IN VIENNA 2016. – POTVRĐENI NOVI BENDOVI!

ROCK IN VIENNA 2016. – POTVRĐENI NOVI BENDOVI!

rock in vienna 2016

Bogovi metala IRON MAIDEN, platinasti RAMMSTEIN i otac punka IGGY POP već su potvrđeni za drugo izdanje ROCK IN VIENNA 2016 – baš kao i vraški čelisti APOCALYPTICA, electro metal institucija PAIN, EISBRECHER, najbolji bend na ljestvicama u Njemačkoj POWERWOLF te kultni metalci KREATOR, švedski rockeri GRAVEYARD ili alternativne zvijezde MANDO DIAO.

NOVI BENDOVI: NAJBOLJE OD THRASH I HEAVY METALA

U međuvremenu, line-up najboljeg i najžešćeg festivala kojeg je Donauinsel iskusio je dodatno proširen: stižu thrash titani SLAYER iz Kalifornije rasuti lance i proliti kišu krvi. S druge obale će ANTHRAX, drugi dio Big 4 osvojiti binu u petak.

Nedjelja dobiva masovno pojačanje: SHINEDOWN će predstaviti svoj novi album „Treat to survival“, a čekanje je završeno i za velikane tame iz GHOST. Mladi i gladni su THE WILD LIES kao i THE RAVEN AGE koji se trenutno smatraju najvrućjim željezom na londonskoj glazbenoj sceni. Izvandredan gitarist Mark TREMONTI i njegova ekipa stižu iz Detroita pokazati metal riffove i nenadmašno sviračko umijeće.

ROCK I METAL POTRES NA DONAUINSELU

Od 03. do 05. lipnja 2016. opet će se otvoriti vrata najvećeg bečkog Rock and Metal Open Aira. Dokazan koncept na obje bine i odlična organizacija kao i izbor hrane i pića jamstvo su dobre zabave.
Kompletan lie-up i sve novosti možete pronaći na http://rockinvienna.at.

ULAZNICE ULAZNICE ULAZNICE:

VIP/GOLDEN CIRCLE/1 DAN/ 2 DANA ili 3 DANA – sve su ulaznice dostupne na www.rockinvienna.at, www.oeticket.com ili www.wien-ticket.at.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *