Loading...
Najave

ROBERT PLANT PUTUJE EUROPOM

ROBERT PLANT PUTUJE EUROPOM

robert-plant-640x360

Ako bismo govorili o rock n´ rollu u njegovom ijednom segmentu onda postoji nešto što se zove jezgro onoga o čemu raspravljamo. U rocku bismo pod jezgrom mogli svrstati neka imena, a samo jedno staviti ispred svih ostalih. Led Zeppelin. Iako je ta forma dosegnula vrhunac i promijenila svoju percepciju – njezina matrica i dalje putuje svijetom. Riječ je dakako o Robertu Plantu.
Robert Plant objavio je impresivnu listu datuma i lokacija za ovogodišnju turneju koja na europskom tlu počinje koncertom u Belgiji 01.07., a nastavlja se u Francuskoj, Portugalu, nekoliko nastupa u Španjolskoj, zatim Italiji, Češkoj Republici, Austriji i srpanjski dio turneje zavrašava se u pulskoj Areni. Samo tri datuma potvrđena su za kolovoz i to po jedan nastup u Njemačkoj, Švicarskoj i Ujedinjenoj Kraljevini.
Nama najbliži koncert pored pulskog koji je zakazan za 30. srpnja – svakako je onaj u Beču koji će se održati dva dana ranije, točnije 28. srpnja u Areni pod otvorenim nebom. 
Koncert u Beču organiziraju Barracudamusic.at, a koncert u Puli agencija NuCoast Concerts i Editus u suradnji s agencijom LiveNation.
Ako želite vidjeti jednog od najvećih rock pjevača svih vremena ma gdje se nalazili, ma što radili – svakako pogledajte uživo praoca rock n´ rolla!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *