Loading...
NajaveNovosti

ROBBIE WILLIAMS ‘SWINGS BOTH WAYS’ IN BUDAPEST, 25.4. AND VIENNA ON 28.4.2014!

RobbieWilliams-Bec2014 Nakon što je prošle godine oduševio europsku publiku velebnim stadionskim koncertima, britanska pop superzvijezda ROBBIE WILLIAMS vraća se na europske pozornice, ovog puta na dvoranskoj turneji. Nama najbliže biti će u travnju prvo u Budimpešti 25.4. te u Beču, 28. travnja.

Nakon odličnog koncerta krajem 2013. u londonskom Palladiumu, ROBBIE WILLIAMS je najavio novu turneju za 2014. godinu koja će popratiti njegov aktualni studijski album ”Swings Both Ways” koji je dobro primljen i kod kritike i kod publike.

Sama turneja i započinje 25. travnja u Budimpešti, a završava u srpnju u londonskoj O2 Areni što je i logični slijed nakon oduševljenih reakcija u Palladiumu, kada je po prvi puta uživo predstavio pjesme sa novog albuma. Tko je kojim slučajem propustio njegov koncert na zagrebačkom Maksimiru prošlo ljeto, evo nove prilike!

Službeni Robbie Williams VIP paketi biti će dostupni na www.markbutler.co.uk.

Regularna prodaja ulaznica za cijelu turneju počinje 06. prosinca 2013. na njegovoj web stranici www.robbiewilliams.com, www.ticetmaster.co.uk, te www.seetickets.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *