Loading...
Novosti

ROB HALFORD PRUŽIO POTPORU FANU JUDAS PRIESTA NA SAMRTI

ROB HALFORD PRUŽIO POTPORU FANU JUDAS PRIESTA NA SAMRTI

robhalford

U intervjuima, Rob Halford obično je primjer humanosti što je u suprotnosti sa njegovom pojavom na pozornici, koja je opisana kao tzv. „Metal God.“ U nedavnoj epizodi VH1 Classic „Rock Icons“ frontmen grupe Judas Priesta  slomio se ispričavši priču u fanu koji je umirao od raka.

Finalni dio epizode, stavlja naglasak na povezanost koju je Halford imao sa fanovima tijekom godina. Dirnut emocijama opisao je: “Čuti  ćete mnogo, mnogo priča o tome kako metal glazba pomaže ljudima kroz teškoće u životu. Ne znam je li ovo pravo vrijeme za reći – možda  ćete ovo morati  izrezati – ali nedavno sam bio kontaktiran da ću pričati s  nekim tko boluje od raka . Tako sam bio u mogućnosti razgovarati s tom osobom, a on je bio jako, jako slab, rekao  mi da je on bio veliki Priest fan i da je ta strana njegovog života bila jako važna, a metal glazba mu je također bila od velike važnosti da se bori sa strašnim rakom koji ga je izjedao.”

Razgovor između Halforda i obožavatelja omogućio je Eddie Trunk. Kako je Trunk napisao na svojoj internetskoj stranici:  “To se dogodilo prije otprilike godinu dana […] Bio sam upitan od strane prijatelja koji radi na SiriusXM ako bih kako mogao doprijeti do Roba. To je bio njegov najbolji prijatelj, koji je bio veliki Priest fan i nažalost ostalo mu je par dana života. Poziv Halforda bio je nešto o čemu je mogao samo sanjati […] Kontaktirao sam Roba i rekao mu što je na stvari. Nisam ga htio staviti pred gotov čin, a znao sam kako bi nevjerojatno teško bilo za njega nazvati nekoga, a da ne zna uopće tko je na samrti, pa nisam ništa požurivao i samo sam mu ispričao priču. Rob je rekao  da odredim datum i vrijeme te da mu pošaljem broj i da će ga nazvati. Uskoro na određeni dan i vrijeme Rob je nazvao čovjeka u bolnici i imao je lijep razgovor s njim […] Nažalost fan je izgubio bitku s rakom nekoliko dana poslije.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *