Loading...
Novosti

RIJEČKI METALCI MONOX NAJAVLJUJU IZLAZAK DEBI ALBUMA I PRVE PROMOCIJSKE SVIRKE

RIJEČKI METALCI MONOX NAJAVLJUJU IZLAZAK DEBI ALBUMA I PRVE PROMOCIJSKE SVIRKE

monox_bandJedno od, u zadnje vrijeme, najiščekivanijih domaćih metal izdanja svakako je ono grupe Monox. Nakon što su zadnjih godinu dana iz njihovog tabora na kapaljku curile vijesti o radu na njemu, došlo je vrijeme da ga napokon i predstave ne samo domaćoj, nego i svjetskoj publici.

Album naziva „Perception Changes“ bit će objavljen u petak 27.02.2015. u fizičkom i digitalnom izdanju, a da dečki ozbiljno razmišljaju o inozemnom tržištu najbolje govori podatak da je lansiranje albuma u svijet na sebe preuzela jedna inozemna PR agencija što predstavlja jedinstven potez na domaćoj metal sceni. Njihovu kvalitetu prepoznala je jedna od najuglednijih metal PR agencija svijetu – njemački Sure Shot Worx koja je zaslužna za karijere dobro poznatih velikana poput Emperor, Children of Bodom, At the Gates, Gojira, Opeth i mnogih drugih te je samo za nadati se da će i Monox krenuti njihovim putem.

Na albumu se nalazi 9 pjesama modernog groove/death metala snimljenih pod producentskom palicom Igora „Meister“ Malečića, a prva od njih „Perfect Sky“ putem video spota bit će predstavljena u ponedjeljak 02.02.2015. Već i prije službenog izlaska Monox kreću sa koncertnom promocijom pa će tako posjetitelji njihovih koncerata 07.02. u Rijeci (Palach) te 13.02. u Zagrebu (Močvara) biti u prilici prvi na svijetu poslušati i kupiti album čije će se predstavljanje tijekom godine nastaviti brojnim koncertima u regiji i Europi.

www.facebook.com/MonoxOfficial

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *