Loading...

THIRTY SECONDS TO MARS – Love Lust Faith + Dreams

30 Seconds To Mars-Love Love Faith + DreamsIzdavač: Virgin Records/Universal Music
Datum izlaska: 20.05.2013.
Ocjena: 4/10

Sa velikim veseljem sam čekao četvrti po redu album od 30 seconds to mars. Oni su jedan od bendova koji me nikad nije razočarao te je njihov prvi album još uvijek pod top 10 albuma koje sam preslušao.

Nažalost svim veseljima prije ili poslije dođe kraj i tako je bilo sada. Love Lust Faith + Dreams se jednostavno u nijednom pogledu ne može mjerit sa prošlim albumom This Is War. Prvi singl sa albuma Up In The Air koj je svoju premjeru doživio u zemaljskoj orbiti jasno pokazuje smjer u kojem je bend krenuo. Iz punokrvnog rock benda su se pretvorili u pop atrakciju kakva se vrti samo na MTV-u.

Od svih pjesama na albumu jedino se Conquistador I prvih 50 sekundi Depuis Le Début mogu izdvojit kao material koji bi bio vrijedan mjesta na albumu. Jednostavno ne mogu shvatit da nakon tri super albuma koji su im dali odličnu set listu izdaju nešto poput Love Lust Faith + Dreams.

Ako ste obožavatelj prošlih albuma ovaj album izbjegavajte u što širem krugu jer nema nikakve veze sa prošlim izdanjima. Album djeluje kao loša šala od strane benda (još uvijek se nadam da je to istina). Za bend se nakon ovog teško može reći da imaju veze sa rock glazbom i ne mogu se natjerat da ovaj album stavim ponovno u CD-player .

Iskreno se nadam da je ovo samo “one time thing” te da će se sa budućim izdanjima imati vise inspiracije te se  vratit u stare vode.

Popis pjesama :

1. Birth
2. Conquistador
3. Up in the Air
4. City of Angels
5. The Race
6. End of All Days
7. Pyres of Varanasi
8. Bright Lights
9. Do or Die
10. Convergence
11. Northern Light
12. Depuis Le Début

Recenzija: Dejan Plantak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *