Loading...
Novosti

RANDYJA BLYTHEA U ZATVORU POSJETILA SUPRUGA

Budući da se pjevač grupe Lamb Of God, Randy Blythe, još uvijek nalazi u zatvoru zbog kontroverzne optužbe za ubojstvi, njegova suproga Cindy doputovala je u Republiku Češku kako bi posjetila supruga.

Uhićenje i događanja oko Randyja Blythea ujedinila su fanove. Kako se objavljuje sve više i više dokaza mnogi metal fanovi diljem svijeta uvjereni su u Blytheovu nevinost, kao i njegova supruga. Cindy Blythe posjetila je Randyja u srijedu 11. srpnja i ostala kod njega dva sata, a iskoristila je i priliku i o suprugovoj nevinosti progovorila pred češkim novinarima.

”Bilo je stvarno dobro vidjeti ga.”, rekla je Cindy češkim izvjestiteljima. ”Jako mi nedostaje i stvarno se nadam da ću ga moći vidjeti uskoro i da ćemo uskoro opet biti zajedno. Ovo je bio posebni dan, vidjeti ga.”

Cindy Blythe je nastavila: ”Mislim da je strašno to što se dogodilo – da je dijete izgubilo život i da ga je njegova obitelj izgubila – ali vjerujem da je Randy nevin. To je ono u što vjerujem.”

Još uvijek je nejasno kada će i hoće li biti prepoznata jamčevina koju je platio Randy Blythe budući da je ured Državnog odvjetništva uložio žalbu protiv Blytheovog puštanja iz zatvora još 06. srpnja. Praški Okružni sud proslijedio je odluku Gradskom sudu koji će ili odobriti ili odbiti jamčevinu.

Gradski sud odluku o jamčevini može donijeti za nekoliko dana ili čak tjedana dok će samo suđenje, prema češkim pravnim stručnjacima, na red dođi kroz šest mjeseci.

Lamb Of God trenutno primaju donacije za pravnu bitku Randyja Blythea putem svoje Facebook stranice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *