Loading...
Novosti

QUEENOV ‘GREATEST HITS’ POSTAO PRVI ALBUM KOJI JE U VELIKOJ BRITANIJI PRODAN U ŠEST MILIJUNA KOPIJA

Queen-GreatestHitsQueenov ‘Greatest Hits’ je postao prvi album koji je u Velikoj Britaniji prodan u šest milijuna kopija.

Album je objavljen prije 30-ak godina, 1981., i sada je The Official Charts Company potvrdila da je album dosegao prodaju od šest milijuna kopija, od kojih je 124 000 downloadano digitalno dok su ostali prodani u fizičkom formatu.

Govoreći o bendovom novom rekordu Queen gitarist Brian May rekao je: „Samo želim reći hvala svima koji su nas podupirali tijekom godina, nadamo se da ćemo vam nastaviti služiti.“

Njegov kolega iz benda Roger Taylor dodao je odvojeno: „Predivno. Tko bi to mislio! I sve zahvaljujući odličnoj britanskoj javnosti. Hvala. Velika čast!“

Nedavno se moglo čuti da bi Queen mogli nastupiti u Americi kasnije ove godine, nakon što je Brian May najavio seriju američkih datuma sa Adamom Lambertom. Potvrđujući da se on i bubnjar Roger Taylor nadaju opet okupiti s Lambertom koji je ranije već pjevao u Queen, May je dao naslutiti da bi se koncerti mogli dogoditi već ovog ljeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *