Loading...
Novosti

PUNK ROCK HOLIDAY OBJAVIO NOVE BENDOVE!

Punk Rock Holiday 2013 -newNovi najavljeni bendovi su:

THE AGGROLITES
The Aggrolites su više od benda – oni su pokret. Oni nose transparent, stvoren vlastitim rukama. Na transparentu piše “Dirty reggae” i predstavlja njihov ​​potpis – spoj reggae, soula, borbenost i odlučnost. Za sedam veličanstvenih godina, ova dirty reggae ekipa išla je od grada do grada, preko bare,  sve do glavne ulice SAD-a. Oni ujedinjuju djecu, roditelje, studente, policajce, šefove koji uživaju u The Aggrolites, dirty reggae i radosti koja dolazi s njima. 

THE MAHONES
Od irskog puba od filma koji je osvojio Oscara, The Mahones su prošli dug put u 24 godine! Pioniri irske punk scene s osam studijskih albuma iza sebe i međunarodno priznati kao jedni od najboljih i punkera, Mahones su spremni iscrpiti vas svojim beskrajnim repertoarom irskih punk klasika.

KNUCKLEDUST
Osnovani 1996. godine, Knuckledust su jedan od vodećih britanskih hardcore bendova. Iako im uspon u karijeri nikada nije bio lak, uspjeli su predstaviti svoju glazbu velikom broju ljudi pomoću turneja s bendovima kao što su Suicidal Tendencies, Ignite, Madball, The Misfits… Knuckledust ne pokušavaju ponovno izumiti kotač, već samo pokazati svoju vrstu hardcorea širokoj i raznolikoj publici. Knuckledust je previše punk za hardcore za i previše hardcore za punk!

ŽELITE VOLONTIRATI NA PUNK ROCK HOLIDAY-U? POGLEDAJTE OVDJE: http://www.punkrockholiday.com/Page/36/Wanna-volunteer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *