Loading...
Novosti

PSIHOMODO POP U HARD PLACEU 10.11.2011.!

Gobac i ekipa sviraju po prvi puta u Hard Place-u i nakon “sto” godina u ovako malom klubu! Dakle, čista ekskluziva!

Na počecima svoje karijere, koja traje gotovo 30 godina, Psihomodo Pop su svirali u malim klubovima i nakon rasprodanih turneja i velikih dvorana zaželjeli su se prisnog dodira sa svojim fanovima. Cijela ideja oko svirke Psihomoda u Hard Place-u rodila se kada su Gobac i Brada po prvi puta kročili u klub i oduševili se kako izgleda. Bilo je to na promociji novog albuma Bombaj Štampe na kraju koje su se njih dvojica popeli na binu i zasvirali sa Đurom i ekipom. Nakon silaska sa bine Gobac je oduševljeno rekao “Ja ovdje moram svirat’!” Nakon dugo pregovaranja i traženja odgovarajućeg termina u četvrtak 10. studenog Psihomodo će zasvirati na maloj bini Hard Place-a.  Samo mali broj brzih i sretnih moći će se pridružiti ovom “velikom rock koncertu u malom klubu”, a ulaznice će uskoro u prodaju po cijeni od 50 kuna!

Vidjeti, slušati i dodirnuti jedan od najvećih i najdugovječnijih hrvatskih rock bandova u intimnoj atmosferi Hard Place-a je privilegija za odabrane. To će stvarno biti “biggest little show in biggest little rock club in town” i znamo da će se o njemu još dugo pričati!

Budite jedan od onih koji će prenositi legendu na nove naraštaje i pridružite nam se u Hard Place-u u četvrtak 10.11. od 20 sati!

Ulaznice su u pretprodaji od danas, 24.10.2011., po cijeni od 50 kn na šanku Hard Placea!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *