Loading...
Novosti

PROFESIONALNA SNIMKA ČITAVOG NASTUPA AMON AMARTHA NA WACKENU + DIGITALNI FAN CLUB

Sada možete pogledati profesionalnu snimku cjelovitog nastupa Amon Amartha na ovogodišnjem Wacken open Airu 4. kolovoza. Za snimku kliknite OVDJE.

Bend je nedavno pokrenuo i vlastiti interaktivni fan klub za smartphone, Facebook i Web , koji se zove Mobile Backstage.

„Ovo će nam omogućiti da imamo još direktniju komunikaciju s fanovima i ubrzat će proces informacija poput vijesti i datuma turneja, a također će omogućiti fanovima da bace oko na ono što se događa iza kulisa na budućim turnejama i festivalima“, kaže pjevač Johan Hegg.
Bubnjar Fredrik Andersson nadodaje: “Isprva kada smo razmišljali da napravimo vlastitu aplikaciju, ubrzo smo shvatili da je mobile backstage najbolje rješenje. To je kombinacija aplikacija mobitela i Facebooka i web sučelja koje stvara digitalni fan klub i omogućava nam da kontaktiramo sve naše fanove, bez obzira na to gdje se nalaze.

“Jako smo sretni što dovodimo Mobile Backstage  Amon Amarthu,” izjavio je glavni izvršni direktor za Mobile Backstage, Paavo Bäckman.

Mobile Backstage omogućit će fanovima ne samo da komuniciraju s bendom te izmjenjuju slike, audio materijale i poruke, nego i da komuniciraju s ostalim fanovima, vide njihove objave, kupuju pjesme i karte za koncerte itd.

Za Mobile Backstage aplikaciju, kliknite OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *