Loading...
NajaveNovosti

PRINCE NENADANO U BEČU, STADTHALLE 7. LIPNJA!

Prince 2013Legenda funka i R&B, Prince ponovo iznenađuje: tek je nedavno objavio datum svog koncerta u Beču koji će se održati sljedeće subote, 7.6.2014. u Stadthalli.
Briljantni i ekscentrični Prince, ima i inače običaj da umjesto velikih turneja, održava mini turneje ili nastupe koje najavaljuje odnosno dogovara u zadnji čas. Naravno nema problema s prodajom karata.
Prince je početkom 2013. oformio novi prateći sastav 3RDEYEGIRL koji se uobičajeno sastoji od lijepih, vrsnih glazbenica. Sredinom prošlog ljeta izdao je single “Breakfast Can Wait” i uskoro objavio, na opće iznenađenje, da priprema novi album, prvi nakon 2010. Početkom ove godine objavio je i drugi single “The Breakdown” i ponovo potpisao s nekdašnjom izdavačkom kućom Warner Bros čime je došao u posjed svih svojih mastera iz 80.-tih. Novi album “Plectrumelectrum” bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana, a sporadični nastupi poput predstojećeg u Beču bit će “prvo slušanje” istoga.

Naš se parter, travel agency ART TRAVEL pobrinuo da ovaj izniman nastup ne propustite – aranžman za put + karte za koncert detalji ovdje .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *