Loading...
Novosti

PREMINUO JOEY JORDISON – BUBNJAR I OSNIVAČ SLIPKNOTA

Joey Jordison, bivši bunjar i osnivač grupe SLIPKNOT preminuo je u dobi od 46 godina.

Vijest o smrti najbržeg bubnjara na svijetu potvrdila je Jordisonova obitelj u izjavi:

„Slomljenih srca dijelimo vijest kako je Joey Jordison, bubnjar, glazbenik i umjetnik, preminuo mirno u snu 26. srpnja 2021. godine. Imao je 46 godina. Joeyjeva smrt nas je ostavila praznih srca i s osjećajem neopisive tuge. Oni koji su poznavali Joeya, razumjeli su njegovu brzu pamet, nježnu osobnost, divovsko srce i ljubav prema obitelji i glazbi.“

Obitelj Joeya Jordisona je zatražila od prijatelja, obožavatelja i medija da poštuju njihovu potrebu za privatnošću u ovom nevjerojatno teškom trenutku. Joey Jordison bit će ispraćen na vječni počinak na privatnoj pogrebnoj službi, daleko od očiju medija i javnosti.

Joey Jordison je SLIPKNOT napustio 2013. godine, a razlog njegovog odlaska iz benda nikada nije otkriven iako je 2016. godine Jordison dao naslutiti kako je izbačen iz benda jer se ostali članovi nisu znali nositi s njegovom bolešću. Prije nekoliko godina Jordison je prebolio neurološko stanje, akutni poprečni mijelitis ili upalnu leđne moždine, zbog koje neko vrijeme nije osjećao nogu.

Nakon SLIPKNOT-a, Jordison je otkrio kako radi na svojoj prvoj knjizi, a 2018. godine je svirao u Europi s metal supergrupom SINSAENUM.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *