Loading...
NajaveNovosti

POZITIVAN KONCERT U SUBOTU 30.11. U ZAGREBU!

Goran BareJedan od najvećih koncertnih događaja godine, Pozitivan koncert, deveti će put za redom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 30. studenog nastupit će Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr.
Poznata je satnica ovogodišnjeg Pozitivnog koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvorit će se u 19:45 sati.
Koncert otvara Quasarr u 20:15, nakon njih slijedi S.A.R.S. u 21:00, Urban & 4 u 22:00 te na kraju Goran Bare & Majke u 23:30.

Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine. Jak line up izvođača i pristupačne cijene ulaznica i ovogodišnji su adut Pozitivnog koncerta kojem je primarna funkcija edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima, te osobama s rizičnim ponašanjem.

AFTER PARTY U KLUBU
Službeni after party Pozitivnog koncerta održat će se u Klubu u ulici Pavla Hatza 16 na večeri naziva KLUB.ing 808, uz podršku zagrebačkog Radija 808:
www.facebook.com/events/351635891647672

ULAZNICE
Cijena ulaznice iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajna mjesta;
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *