Loading...
NajaveNovosti

POWERWOLF I EPICA 22.01. U BUDIMPEŠTI U SKLOPU ZAJEDNIČKE TURNEJE

POWERWOLF I EPICA 22.01. U BUDIMPEŠTI U SKLOPU ZAJEDNIČKE TURNEJE

Budimpešta, 22. siječanj novi je potvrđeni datum na turneji koja je spojila njemačke heavy metal divove POWERWOLF i nizozemske metal zvijezde – bend EPICA.

epica_powerwolf_2017

Koncert će se održati u poznatom kublu Barba Negra. Ulaznice možete kupiti već od sutra u 10 sati na ovom linku. Više informacija donosimo uskoro.

Ova zanimljiva turneja će poslužiti kao promocija za Holographic Principle, sedmi studijski album Epice koji izlazi 30. rujna, te Powerwolfovog DVD-a The Metal Mass Live koji je objavljen prije nekoliko dana, 29. srpnja.

Matthew Greywolf iz POWERWOLFa je ovako prokomentirao: „Početkom 2017. krećemo na posebnu turneju na kojoj ćemo diljem Europe pozornicu dijeliti sa nevjerojatnim bendom EPICA. Ti će koncerti biti najveće Powerwolfove metal mise do danas. Pripremite se za prekrasnu pozornicu i lude noći!

Oglasila se i Simone Simons: „Woohoow, ove jeseni ćemo objaviti sedmi studijski album i bend je uzbuđen jer se datum izlaska bliži! Novi album znači novo poglavlje za bend, a očito i novu svjetsku turneju. Početkom 2017. udružujemo snage s Powerwolfom, našim njemačkim prijateljima te ćemo zajedno poharati europske pozornice. Ako želite čuti kako naše nove pjesme oživljavaju, ako želite vidjeti naše nove vizuale ili se jednostavno želite samo zabaviti uz nas, očekujemo vas na našoj do sada najvećoj turneji. Jedva čekam ponovo se vratiti na turneju i doživjeti trenutak kada glazba, energija i naši krasni fanovi postaju jedno. Do tada!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *