Loading...
Novosti

POGLEDAJTE PRVI KONCERT AXL ROSEA S AC/DC

POGLEDAJTE PRVI KONCERT AXL ROSEA S AC/DC

Axl_ACDC

GUNS N’ ROSES frontman Axl Rose nastupio je u subotu, 07. svibnja na svom prvom koncertu s AC/DC u Passeio maritimo de Alges in Lisabonu u Portugalu. Cijeli nastup možete pogledati u nastavku.

Setlista:
01. Rock Or Bust
02. Shoot To Thrill
03. Hell Ain’t A Bad Place To Be
04. Back In Black
05. Got Some Rock & Roll Thunder
06. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
07. Rock ‘N’ Roll Damnation
08. Thunderstruck
09. High Voltage
10. Rock ‘N’ Roll Train
11. Hells Bells
12. Given The Dog A Bone
13. Sin City
14. You Shook Me All Night Long
15. Shot Down In Flames
16. Have A Drink On Me
17. T.N.T.
18. Whole Lotta Rosie
19. Let There Be Rock
20. Highway To Hell
21. Riff Raff
22. For Those About to Rock (We Salute You)

Rose je angažiran za dvanaest europskih datuma i deset sjevernoameričkih nakon što je AC/DC pjevač Brian Johnson bio prisiljen prekinuti turneju zbog mogućeg gubitka sluha.

Na lisabonskom koncertu Rose je opet nastupio sjedeći u tronu nakon prijeloma maetatarzalne kosti tijekom povratničkog GUNS N’ ROSES koncerta u Troubadouru 01. travnja. Taj je isti tron koristio Dave Grohl prošle godine za FOO FIGHTERS nastupe nakon što je slomio nogu.

Unatoč snažnim negativnim reakcijama fanova o ovoj suradnji, engleski Metal Hammer naveo je nekoliko razloga zašto je Rose na čelu AC/DC bio „briljantna ideja“: „Svi koji su vidjeli GUNS N’ ROSES verziju „Whole Lotta Rosie“ na YouTubeu moraju nevoljko priznati kako donosi buntovništvo i režanje izvornika. Nema debate kako Axl ima stil i domet iznijeti bendovu trenutnu setlistu.“ Časopis je dodao kako ekcentrični GUNS frontman „ima visoku inteligenicju i svoj vlastiti oštar instinkt za preživljavanje. Nema šanse da će Axl ovo uprskati“.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *