Loading...
Novosti

POČELA PRODAJA KARATA ZA ZADNJI DAN 5. ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVALA

5th plakat B2 finalPočela je prodaja karata za finalan dan “5th Zagreb International Blues Festivala”, koji se održava u subotu, 31. svibnja, kad u Kino dvorani Studentskog centra nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kn za parter i 80 kn za parter 2.
Goran Bare i “Majke”, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom. Tako će “5th Zagreb International Blues Festival” imati ekskluzivnu čast da “Majke” isprobaju nešto novo – održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu! – u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.
Uz Gorana Bareta i “Majke” nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, a završnu večer otvorit će sjajan gitarist Sanjin Banić Bane, naš ovogodišnji predstavnik na “International Blues Challengeu” u Memphisu, u solo/duo kategoriji.

PROGRAM 5th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVALA:
Utorak, 27/5/2014 HARD PLACE
Blues for you – Tribute to Buha day
BE HA VE
RETRO GURU
MLADEN RAKAS BLUES BAND
TOMISLAV GOLUBAN
JIMMY MATEŠIĆ
HREPA

Srijeda, 28/5/2014 SAX!
Novi CRO Blues day
SOUL RADIO
BJUZ
BENDER
LEVONDA KIDS

Četvrtak 29/5/2014 BIKERS BEER FACTORY
Memphis Day
MIKE SPONZA TRIO
ZAMBA
SUNNYSIDERS

Petak 30/5/2014 HARD PLACE
Album promo day
DELTA BLUES GANG
THE MEZCAL MOON

Subota 31/5/2014 Kino dvorana SC
Final day
GORAN BARE i MAJKE
RIPOFF RASKOLNIKOV & SZABOLCS NAGY
SANJIN BANIĆ BANE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *