Loading...
Novosti

POČELA PRETPRODAJA ULAZNICA ZA MINI TURNEJU ELVISA JACKSONA

Elvis JacksonPoznate su sve pojedinosti vezane za pretprodaju ulaznica za koncerte grupe Elvis Jackson u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Sarajeva, a također su otkrivena imena i predgrupa koje će zagrijavati publiku u spomenutim gradovima prije nastupa slovenskih velikana.

U godini kada slave petnaest godina rada Elvis Jackson objaviti će peti studijski album koji su već najavilii video singlom “Window”. Nova pjesma naišla je na odličan prijem kod fanova grupe i svrstana je rame uz rame sa najvećim i dobro poznatim hitovima poput “This Time”, “Street 45”, “Dry Your Tears”, “Hawaiian club”, itd.

Prije izlaska novog albuma, Elvis Jackson održati će mini turneju u četiri grada na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Prva stanica grupe iz Nove Gorice je zagrebački klub Močvara, koji ove godine slavi četrnaest godina postojanja, u gdje će Elvis Jackson nastupiti 11. travnja. Cijena ulaznice je 35 kuna, a publiku će zagrijati Trip To Zion DJ’s.

Susret sa publikom u Domu omladine u Beogradu slovenska grupa zakazala je za petak 12. travnja. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 700 dinara preko Eventima, a na dan koncerta koštati će 900 dinara.

Dan poslije Beograda, u subotu 13. travnja, Elvis Jackson sele se u Novi Sad gdje će zajedno sa predgupom Zion Crew nastupiti u klubu Fabrika. Po pretprodajnoj cijeni od 500 dinara karte se mogu kupiti u CD shopu Mungos, a na dan koncerta biće potrebno izdvojiti 700 dinara.

Na kraju ove mini turneje, koja najavljuje novi album i predstojeće koncertne aktivnosti, nastupiti će u sarajevskom klubu Cinemas (ex Sloga) 14. travnja, zajedno sa bendom Genetička kontrola. Karte se mogu kupiti po ceni od 5 km u klubu gde će se održati koncert, na dan nastupa stajati će 10 km.

Ovoga puta hrvatskoj, srpskoj i bosanskohercegovačkoj publici prestaviti će presjek svojih najvećih hitova, ali i neke od pjesama sa predstojećeg novog albuma, koji će biti prezentiran i na mnogobrojnim festivalima i velikoj balkanskoj turneji tijekom 2013. godine.

Spot ‘’Window’’ http://www.youtube.com/watch?v=_vp1qh3uezY

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *