Loading...
Novosti

POČELA JE PRODAJA ULAZNICA ZA IRON MAIDEN!

maiden-zagreb13

ADRIA ENTERTAINMENT ponosno najavljuje kultni bend IRON MAIDEN, koji će sklopu svoje turneje MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR nastupiti u Areni Zagreb, 31.7. 2013. godine!

Redovna prodaja ulaznica započela je danas, 15.veljače,  na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. (Na navedenoj web adresi može se pronaći popis svih Eventimovih prodajnih mjesta.)

Cijene ulaznica su:
HEADBANGERS PIT – 350 kuna
STAJANJE – 275 kuna
LOŽE – 600 kuna
SJEDENJE 1 – 330 kuna
SJEDENJE 2 – 275 kuna
SJEDENJE 3 – 250 kuna

Osigurajte svoje mjesto u Areni na vrijeme!

Sudeći prema jučerašnjem odazivu za vrijeme fan klub pretprodaje ulaznica putem službene web stranicewww.ironmaiden.com, ovo je još jedan koncert u 2013. godini za koji će se tražiti ulaznica više.

Nakon 2012. godine i vrlo uspješnog ljeta, IRON MAIDEN nastavljaju dalje svojim uzbudljivim putem. Prošle godine su u Sjevernoj Americi započeli novu, najopsežniju turneju u zadnje vrijeme – MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR. Ova obećavajuća turneja je novo veliko poglavlje u povijesti Iron Maidena. Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno prati turneju Seventh Son Of A Seventh Son iz 1988. godine. Bend ne pokazuje znakove usporavanja niti gubitka strasti koja ih već tri desetljeća stavlja na pobjednički tron metal glazbe.

U 32 godine karijere prodali su oko 90 000 000 albuma. Do sada su održali više od 2000  nastupa uživo u 58 zemalja, te su objavili 15 studijskih albuma nepogrešive kvalitete, te s moćnim imenom, Iron Maidenponosno nose i održavaju status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova ikad.

The Final Frontier, njihov najuspješniji album dostigao je 1.mjesto glazbenih top lista uključujući naravno i Hrvatsku!

Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden Englend  je rekao: “Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje. Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England . Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, postava pozornice kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! ”

Hrvatski najglasniji fanovi s nestrpljenjem očekuju 31.7.2013. i veliki Iron Maiden spektakl u Areni Zagreb!

Novi DVD Maiden England ’88 dostupan je od 25.3.2013.
Video-najava za DVD može se pogledati na poveznici: http://www.youtube.com/watch?v=91EAEKF2plE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *