Loading...
NajaveNovosti

PJESME ROCKOFF FESTIVALA OSVAJAJU ETER!

PJESME ROCKOFF FESTIVALA OSVAJAJU ETER! RockOFF 3Osamnaest novih pjesama s RockOff festivala novog zvuka našlo je svoje mjesto u domaćem radijskom eteru – postaje širom zemlje prepoznale su odabrane pjesme kao osvježenje u programu i okosnicu nove glazbene scene!
Festival u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja pokrenut je upravo s ciljem otvaranja medijskog i koncertnog prostora mladim i talentiranim glazbenicima kojih itekako ima, ali dosad nisu imali prilike za značajniji proboj. Iz direkcije festivala ističu kako su prvi dojmovi izuzetno pozitivni čemu svjedoče i izjave glazbenih urednika hrvatskih radio postaja. Zlatko Turkalj (Hrvatski radio) ističe RockOff kao poticaj cijelom glazbenom lancu domaće scene, od autora i izvođača do diskografa i medija. „RockOff je hvalevrijedan projekt koji trebaju svi što bolje podržati i dakako osigurati mu uspješnu budućnost kao jedinom urbanom projektu kod nas“, kaže Tomica Mance (Trend Radio), dok je Vjeku Vugrića s Radio Martina oduševila energija pjesama: „Svaki izvođač strastveno je pristupio glazbi što se itekako čuje na snimkama!“. Svi, kažu, imaju svoje favorite, no veseli ih cjelokupna razina produkcije koja je, ističu, jednaka svjetskim standardima.
Već sljedećeg tjedna, u petak, 3. listopada, RockOff započinje seriju predstavljanja bendova u Malom pogonu Tvornice Kulture. S početkom u 21 sat pred zagrebačkom publikom zasvirat će Silente, Radio Luksemburg i Mjuzikl, a narednih tjedana predstavit će se i ostali izvođači s festivala. Ulaznice po cijeni od 30 kuna dostupne su preko online sustava Entrio.
U izdanju Croatia Recordsa, festivalska kompilacija „RockOff 2014“ sa svih 18 pjesama bit će dostupna na digitalnim servisima Deezer i Itunes čime se RockOff pridružuje aktualnim trendovima u konzumaciji glazbe, no za sve hi-fi sladokusce možemo najaviti i njen skori izlazak na CD-u tijekom listopada.
Pratite RockOff na Facebooku i Twitteru te na web stranicama HDS-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *