Loading...
NajaveNovosti

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS – DODAN TREĆI DAN U SAXU!

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS – DODAN TREĆI DAN U SAXU!

KLUB SAX – PALMOTIĆEVA 22

ČETVRTAK, PETAK I SUBOTA – 23., 24. I 25. TRAVANJ 2015.

pips1

Zbog ogromnog interesa i prodanog više od pola kapaciteta za oba zakazana koncerta PipsChips&Videoclipsa u Saxu, dodan je još jedan nastup i to u četvrtak 23. travnja.

Dosadašnja dva koncerta, u petak 24. i subotu 25. travnja, očito nisu bila dovoljna za sve fanove jednog od najvećih domaćih rock bendova, a prodano je više od pola ulaznica za oba dana. Dodavanjem još jednog datuma Pipsi su postali prvi bend u 16-godišnjoj povijesti Saxa koji će u tom klubu svirati tri dana za redom. Broj ulaznica po večeri je ograničen na 300.

Nakon trijumfalnog rasprodanog koncerta u Domu sportova u prosincu prošle godine, kojeg su gotovo svi mediji, ali i publika proglasili domaćim koncertom godine,  PipsChips&Videoclips dolaze u manji prostor na tri intimna koncerta. Pipsi najavljuju da će petak u Saxu biti akustičan, a subotnji koncert električan, iako će set biti drugačiji nego onaj u dvorani Doma sportova. Dodavanje četvrtka kao trećeg dana znači da se plan još kuje, ali svakako će publika imati veliku ulogu u kreiranju repertoara. Na web stranici Pipsa aktualna je anketa putem koje se može odabrati što želite da bend izvede u Saxu, a bira se između “Susjedi”, Baka Lucija”, “Mak” ili pak “Porculan”.

Bit će to odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovih zagrebačkih dečki koji su kroz dva desetljeća dugu karijeru svojim pjesmama odgojili generacije fanova. Jedan od najboljih koncertnih prostora u Zagrebu stoga će biti sjajan poligon za bezvremenske stvari Pipsa, kao što su “Gume na kotačima”, “Ljubav”, “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Plači”, “Na putu prema dolje”, “Rosita Pedringo” ili pak “Narko”, kao i noviju “Htio bi da me voliš” ili “Dementor”, a bogatim dnevnikom rada Daddy i njegova družina pokazuju zašto su jedan od najboljih bendova u Hrvatskoj i regiji.

Po koncertu je ograničen broj ulaznica na 300. Ulaznice za zadnji dodani datum, 23. travnja, kreću u prodaju u ponedjeljak 16. ožujka, dok su za postojeća dva koncerta, 24. i 25. travnja, još uvijek u prodaji.

Cijena u pretprodaji je 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax u Palmotićevoj ulici. Rezervacije i informacije su na mailu klub@sax-zg.hr i broju telefona 01 / 4872 836, a sve potražite i na web stranici kluba www.sax-zg.hr.

Pipse u Sax dovodi LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *