Loading...
Najave

PARKWAY DRIVE, ARCHITECTS I THY ART IS MURDER U TVORNICI KULTURE 03. VELJAČE!

PARKWAY DRIVE, ARCHITECTS I THY ART IS MURDER U TVORNICI KULTURE 03. VELJAČE!

ParkwayDrivewebflyTvornica322016

Avocado Booking presents: Parkway Drive »IRE« European Tour 2016 + Special Guests: Architects, Thy Art Is Murder

Nakon vrlo bogate koncertne sezone u 2015. godini gdje je i metal publika zasigurno došla na svoje izgleda da ni 2016. neće biti ništa manje zanimljiva. Već početkom veljače, točnije u srijedu 03. veljače 2016., u zagrebačku Tvornicu kulture dolazi australska metal core atrakcija Parkway Drive.

Petorka Parkway Drive dolazi iz na prvi pogled idiličnog, a u stvari poprilično mračnog surferskog grada, je utjelovljenje dualnog kaosa, prirodnog; jer izbacju energiju poput ogromnog surferskog vala i ljudskog; jer je njihovo djelovanje odgovor na ljudsko nasilje. Ta dualnost se osjeti i prilikom njiovih nastupa u živo kojoj doprinosi i njihova vrlo raznolika publika. Parkway Drive na ovoj turneji, nazvanoj „IRE European Tour 2016“ predstavljaju svoj novi, peti studijski album „IRE“ koji su objavili za prestižnu američku alter izdavačku kuću Epitapah i sa kojeg su do sada skinuta tri single/videoa; “Vice Grip”, “Crushed” i “The Sound of Violence”. Novi album je pomak u zvuku koji se odmakao od tipičnog metal corea i zvući više metal, dok sam bend izjavljuje da je novi materijal napravljen pod utjecajem Rage Against The Machine, i zvukovno i lirički.

Parkway Drive na ovoj turneji dovode još jedan vrhunski sastav koji svaki dan postaje sve značajniji na metal core sceni, britanski Architects koji u svojim radovima ne skrivaju svoje pro-ekološke stavove i preziru ignorantne stavove. Iza sebe imaju šest albuma i jedan EP na kojima su vrlo zanimljivo pomješali razne podstilove od harcorea, metalcorea, mathcore… i definitivno će biti velika konkurencija Parkway Driveu na stageu.

Kao prvi bend će nastupiti autori jednog od najkontraverznijih metal albuma u 2015. godini, australska death metal mašina Thy Art Is Murder. Radi se o albumu nazvanom „Holy War“ čiji omot, riječi i video spotovi predstavljaju realistično razmišljanje o svijetu u kojem živimo, sve upakirano u teške riffove i brze ritmove bubnjeva što naglašava njihove stavove.

Cijena ulaznica je 190 kn u pretprodaji te 220 kn na ulazu

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima:
• U Zagrebu:
• Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: dirtyoldempire.com i 01 5573 888)
• Kloto – Masarykova 14
• Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7
• Caffe Bar Purgatory – Ozaljska 4

• U Rijeci:
• Dallas Music Shop – Splitska 2

• U sustavima:
• On Parole – http://www.on-parole.com/shop/tickets
• Eventim sistem – www.eventim.hr

FB event – PARKWAY DRIVE + ARCHITECTS + THY ART IS MURDER / srijeda 03.02.2016. @ Tvornica kulture, Zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *