Loading...
Novosti

PAPA ROACH STIŽE U BEČ 20.11.2013.!

PapaRoach-NovaRockGodinama je Papa Roach bend poznat po elektrificiranim i eksplozivnim  live nastupima. Bend ujedno glasi kao jedan od onih sa najuspješnijim rock turnejama te se u posljednjih nekoliko godina u kritikama označava kao ”najbolji live bend”.

Papa Roach su profesionalci koji su na sceni duže od 10 godina i njihove su kako studijske tako i live vještine impresivne. To je dokazao i live album ”Time For Annihilation? On the Record and On the Road” (Eleven Seven Music, kolovoz 2010). Ovaj energičan live album nije slučajno zauzeo prvo mjesto na nezavisnoj Billboard rock ljestvici te broj 5 na alternativnim ljestvicama te u Njemačkoj broj 40 na ljestvici albuma. Dva singla s ovog albuma, ”Kick In The Teeth” i ”Burn” osam su se tjedana zadržali na broju pet i postali redoviti gosti američkih rock radio postaja čime se savršeno uklapaju na popis bendovih top 10 hitova među kojima su i ”Last Resort” i ”Scars”. Iste uspjehe bend ponavlja i sa aktualnim albumom ”The Connection”.

Nakon fantastičnog nastupa na ovogodišnjem Nova Rock festivalu, Papa Roach se vraćaju u Austriju gdje će 20. studenog 2013. godine zasvirati u dvorani Gasometer u Beču. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima te putem weba – www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *