Loading...
Novosti

OZZY OSBOURNE POSJETIO ALAMO KAKO BI SE ISPRIČAO ZA JAVNO URINIRANJE PRIJE 33 GODINE

OZZY OSBOURNE POSJETIO ALAMO KAKO BI SE ISPRIČAO ZA JAVNO URINIRANJE PRIJE 33 GODINE

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne se vratio u Alamo, povijesni spomenik u Teksasu gdje je 1982. godine bio uhićen zbog uriniranja.
Alamo spomenik u San Antoniu u Teksasu mjesto je bitke za Alamo, ključnog događaja u teksaškoj revoluciji. Više od 200 teksaških vojnika ubilo je ili ranilo oo 600 pripadnika meksičke vojske prije nego su bili poraženi. Poraz je mnoge potaknuo na pridruživanje teksaškoj vojsci, a poprište je sada najpopularnije turističko odredište u Teksasu. Mnogi teksašani smatraju ga svetim mjestom.

Osobourne je uhićen zbog javnog uriniranja u Alamo Cenotaph 1982., a tvrdio je kako je mislio da je to hrpa smeća. Prvi čovjek Black Sabbatha je napustio svoju hotelsku sobu kako bi uživao u alkoholu u odjeći supruge Sharon Osborne, nakon što je ona sakrila njegovu odjeću pokušavajući spriječiti njegov izlazak.
Po uhićenju Osobourenu je zabranjeno sviranje u San Antoniu, no zabrana je uklonjena tijekom 1990.-ih kada je donirao 10.000 USD grupi koja održava i štiti spomenik.

Osbourne i Black Sabbath krenuti će na svoju oproštajnu turneju u siječnju 2016. Prije nekoliko dana Osbourne je rekao da je bend prestar za snimanje posljednjeg albuma koji bi uslijedio nakon „13“, rekavši za Digital Spy:
„Napravili bi još jedan album prije turneje, no to bi uzelo tri ili četiri godine za pisanje i snimanje, a tada bi već imao jebene 73 ili 72 ili tako nešto pa smo odlučiti samo napraviti oproštajnu turneju.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.