Loading...
Novosti

OZZY OSBOURNE DOBITI ĆE BIOGRAFIJU U STRIPU

OZZY OSBOURNE DOBITI ĆE BIOGRAFIJU U STRIPU

 ozzyosbournecomicbook2015

Bluewater Productions je najavio izlazak nove biografije u stripu o životu rock ikone kao dio njihove popularne serije Orbit. „Ozzy Osbourne: The Metal Madman“ izaći će ovaj tjedan i bit će dostupan u printanom i digitalnom obliku.

Kao kum heavy metala, Ozzy Osoborune bio je pionir svog mračnog zvuka kao prvi čovjek BLACK SABBATHA. Kao solo izvođač produbio je nasljeđe utjecavši na moderni rock, reality TV, i mnogo toga. „Orbit: Ozzy Osbourne: The Metal Madman“ napisali su Michael L. Frizell i Jayfri Hashim, nacrtao ga je Hashim, a donosi naslovnicu slavnog horor umjetnika Stefana Cardosellia.

„Ozzy Osbourne: The Metal Madman“ izlazi ovaj tjedan. Printana verzija knjige dostupna je samo na Comic Flea Market na www.comicfleamarket.com, dok se digitalna verzija može downloadati na e-readere sa iTuens, Kindle, ComiXology, DriveThru comic, Google Play, Madefire, My Digital Comics, Overdrive, Iverse, Bibiloboard, Flipkart, Axis360, Epic!, Blio, Entitle, Comiclender.com, Indie Comic Tracker, Wheeler, Scoop, Nook, Kobo i gdje god se prodaju e-knjige.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *