Loading...
NajaveNovosti

OVE SUBOTE KREĆE NOVI MOČVARNI METAL PROGRAM – METALIZACIJA

OVE SUBOTE KREĆE NOVI MOČVARNI METAL PROGRAM – METALIZACIJA

Metalizacija je novi Močvarni metal program koji dovodi najbolje hrvatske metal bendove svih podvrsta širokog metal žanra!

METALIZACIJA #1
LIV (thrash metal, Zagreb)
BEERKRIEG (speed metal, Sinj)
KRIST (thrash metal, Zagreb)

Vrata kluba se otvaraju u 21:00, a početak koncerta se može očekivati u 22:00. Ulaznice ćete moći kupiti na blagajni kluba za 25 kn.

LIV (Thrash Metal – Zagreb)
Veterani zagrebačkog undergrounda s Trešnjevke, ponovno u Močvari! Nakon dužeg vremena i unatoč ozljede basiste, pljačke garaže, promjene članova, spremaju se izbaciti dugo očekivani prvi LP sa 10 pjesama već poznatih šarolikoj publici kao i spot za pjesmu “Imprisoned”. Od HC punka do deatha i blacka sva ekipa je bila barem na jednom LIV speed metal slavlju u čast Bogova Pakla, Alkohola i dobre zajebancije! Old school, brade, buka, energija, Dioniz, nimfe, blekerske prostitutke, mračna psihodelija, šumski duhovi, drevni demoni, krikovi protiv sistema, smrznuti ratnici i kalašnjikovi… Sviramo stare pjesme sa spomenutog albuma prvijenca kao i par novih.

BEERKRIEG (speed metal, Sinj)
Beerkrieg je sinjska spid metal četvorka osnovana 2011. godine. 2013. izlaze iz konobe, snimaju par demo albuma, na kojima obrađuju ozbiljne društvene probleme poput vanzemaljske invazije i suhomesnatih proizvoda. Žderu, loču i slave đavla gdje god ih pozovu, a posebno vole lake paštete i čajne žene.

KRIST (Thrash Metal – Zagreb)
Zagrebački thrash metal bend Krist nastao je sredinom 2013. godine. Krajem 2014. godine kreću s probama te bend stvara pjesme po uzoru na kultne metal bendove, kao što su Sodom, Venom, Slayer, Heller, Bombarder i Horror Piknik. Krist svira autorski materijal pun buke i brzine pa vas pozivaju na svoj koncert na Metalizaciji!

U sklopu Metalizacije održat će se promocija novog, 8. studijskog albuma američkih trash metal velikana Death Angel – The Evil Divide, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Metalizaciji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *