Loading...
Najave

OVAJ TJEDAN U VINTAGE INDUSTRIAL BARU: EGYPT I ELDER U DVODNEVNOM STONER FESTIVALU, DEPECHE MODE TRIBUTE, DAVID BOWIE TRIBUTE

OVAJ TJEDAN U VINTAGE INDUSTRIAL BARU: EGYPT I ELDER U DVODNEVNOM STONER FESTIVALU, DEPECHE MODE TRIBUTE, DAVID BOWIE TRIBUTE

SRIJEDA & ČETVRTAK 04. & 05.05.2016.

massive-infection

Vintage Industrial i Good Vibrations predstavljaju MASSIVE INFECTION, dvodnevni stoner festival na kojem će svirati 6 bendova među kojima i dva trenutno najjača imena u stoner svijetu, Egypt i Elder.

Massive Infection održat će se u srijedu 4.i četvrtak 5. svibnja u Vintage Industrialu.

Prvi dan (4.5.) festivala svirat će trojac Egypt (USA) čiji je prošle godine objavljen album ”Endless Flight” uvršten na brojne liste najboljih stoner izdanja 2015.. Support Egyptu pružit će zagrebački progressive/alternative rockeri Abroad Experiments. Uz njih u ulozi support grupe pojavit će se i (drama).

Drugoga dana (5.5.) headliner festival bit će Elder, jedan od trenutno od najpoznatijih i najzanimljivijih američkih psych/stoner/doom bendova koji baš kako i Egypt u Hrvatsku dolaze prvi put. U pratnji Eldera dolazi Carousel, još jedan perspektivan heavy/stoner bend.

Regionalne snage, drugog dana festivala, predstavljat će Wolfram, bend iz Novog Sada. Glazbu koju stvaraju, Wolfram zbog spoja post metal/rocka, psychedelica, stonera, sludgea, industriala, electronice, nazivaju ”acid metal”.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti kao pojedinačne dnevne karte po 35 kn. Na dan koncerta cijena pojedinačne ulaznice iznosit će 45 kn.
Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji iznosit će 55 kn.

PETAK 06.05.2016.

dm tribute

U petak 6. svibnja 2016. Vintage Industrial Bar bit će spreman za gostovanje jednog od najboljih Depeche Mode tribute bandova na ovim prostorima, koncertnu atrakciju, novosadski bend GIFT.

Dark glam bend Gift, jedinstven je na ovim prostorima, u njihove scenske nastupe uključeni su elementi kabarea i burleske uz zavodljive melodije i žestoke rock rifove.
Autentičanom nastupu i karizmi frontmena Jovana Matića koji je dugi niz godina proveo živeći u Londonu potporu daje i egzotična basistica s Kube, Niuvys Sabournin.

Već u samom startu ovaj je bend stekao status klupske atrakcije, svojim kvalitetnim izvođenjem hitova bendova Depeche Mode, Cure, Pulp te Davida Bowiea. Zagrebačka publika nekoliko se puta mogla uvjeriti u autentičnost ove tvrdnje gledajući njihove nastupe u Jabuci, KSETu i Tvornici Kulture.

Stoga imate li dovoljno šljokica, gela za friz iz 80-ih, ludi outfit, dobru volju ili samo obožavate Depeche Mode, spremni ste.. 6.5. uskočite u Vintage Industrial Bar.

Početak programa 22 sata. Ulaz 20 kn, 10 kn studenti. Ulaz se naplaćuje od 22 sata.

SUBOTA 07.05.2016.

bowie tribute

Subotu 7. svibnja posvetit ćemo jednoj od najvećih rock, pop i modnih ikona, Davidu Bowieju.

Tribute najvećoj legendi rocka neizostavno nositi predznak ”Glam”, ”Ultimate”, ”Avantgarde”, ”Stunning”.

Pasionirani poklonici Bowiejvog rada, spremno će vas dočekati, u punom sjaju i ekstazi izvodeći neke od najvećih pjesama pop i rock ‘n’ roll ere, a koje potpisuje David Bowie.

Jeste li spremni da se kolektivno lansiramo u prostor gdje vrijeme i mjesto nisu kategorije koje se broje i gde su glazba i ultimativni performans inicijalni uvjeti bez kojih se ne može?

Legendarni hitovi koji su obilježili ne samo karijeru Black Stara, već i čitavo jedno vrijeme, grmit će sa pozornice Vintage Industrial Bara.

Obećavamo vam noć za pamćenje – show nabijen emocijama, melodije koje izazivaju trnce, ritmove koji tjeraju na ples i maženje.

”Put on your red shoes” i ne propustite tribute to David Bowie.

Početak programa 22 sata. Ulaz 20 kn, studenti 10 kn. Ulaz se naplaćuje od 22 sata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *