Loading...
NajaveNovosti

OTVORENJE SEZONE ‘METROPOLITAN U LISINSKOM’ 12.10.2014

lisinski-logo-newOTVORENJE SEZONE ‘METROPOLITAN U LISINSKOM’
Nakon što je zagrebačka i nnaša najznačajnija hrvatska koncertna dvorana KD V. Lisinski započela s programom šarolikijeg glazbenog sadržaja, u listopadu se otvara i iuzuetno popularan i posjećen program “Metropolitan u Lisinskom” točnije HD prijenosi programa njujorške Metropolitan opere uživo, što je vrhunski glazbeno-vizualni doživljaj.

Venia-Mag će od ove jeseni usko surađivati s Lisinskim te ćete tako moći pratiti i programe koji nisu core žanrovi portala, ali donose neviđenu kvalitetu i širinu, pa mi u uredništvu vjerujemo da je glazbenu kvalitetu važno podržati makar ona i ne bila primarnog glazbenog žanra.

Otvorenje programa “Metropolitan u Lisinskom” odnosno Metropolitan “The Live in HD” sezona počinje 12.10. Verdijevom šekspirijanskom tragedijom s Annom Netrebko u glasovno i glumački zahtjevnoj ulozi Lady Macbeth. Popularna produkcija Adriana Noblea iz 2007., pod ravnanjem Fabia Luisija donosi i Željka Lučića u glavnoj ulozi, Josepha Calleja kao Macduffa i Renéa Papea kao Banquoa.

Cijene ulaznica: 100 kn
Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Lisinskog ili online na www.lisinski.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *