Loading...
NajaveNovosti

OSVOJITE ONITSUKA TIGER TENISICE I ULAZNICE ZA YAMATO KONCERTE U HRVATSKOJ!

OSVOJITE ONITSUKA TIGER TENISICE I ULAZNICE ZA YAMATO KONCERTE U HRVATSKOJ!Yamato Onitsuka Tiger tenisice i ulaznice
Povodom jednog od najpopularnijih japanskih praznika – Dana sporta i turneje japanskih bubnjara Yamato koji uskoro dolaze u Hrvatsku, u tijeku je nagradna igra u kojoj možete osvojiti tenisice brenda Onitsuka Tiger i ulaznice za Yamato koncerte!

Danas, 13. listopada Japanci uživaju u svom omiljenom danu koji se inače održava drugog ponedjeljka u listopadu, a simbol je japanske strasti prema sportu. Cilj ovog dana, povodom kojeg se održavaju brojna sportska događanja, promocija je sporta i aktivnog životnog stila te fizičkog i mentalnog zdravlja. Prva proslava Dana sporta održana je 1966., dvije godine nakon Olimpijskih igara u Tokiju, a drugi naziv ovog japanskog nacionalnog praznika je taiiku-no-hi.

Kako uskoro započinje turneja japanskih bubnjara Yamato, koji će u šest hrvatskih gradova priprediti pravi bubnjarski spektakl, danas će se u svakom od tih gradova održati nagradna igra na najslušanijim radijskim postajama kroz koje će slušatelji imati priliku osvojiti dva para tenisica Onitsuka Tiger i ulaznice za Yamato koncerte. Onitsuka Tiger je jedna od najstarijih tvornica cipela u Japanu, osnovana od strane bivšeg vojnog časnika Kihachiro Onitsuke 1949. godine. Kihachiro je osnovao tvrtku s filozofijom da se ratne rane mogu zaliječiti bavljenjem sportom. Tenisice Onitsuka Tiger dostupne su u Shooster trgovinama.

Tenisice i ulaznicu za koncert moguće je do 16. listopada osvojiti i na Facebook stranici: http://goo.gl/7GDqv5

Japanski bubnjari Yamato svoje će koncerte održati u 6 gradova u Hrvatskoj : Osijeku, Rijeci, Zagrebu, Zadru, Splitu i Čakovcu!

Raspored turneje:
Osijek – dvorana Gradski vrt – 20.10.
Rijeka – Centar Zamet – 21.10.
Zagreb – Arena – 22.10.
Zadar – dvorana Višnjik – 24.10.
Split – dvorana Gripe – 25.10.
Čakovec – dvorana GOC-a – 26.10.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centra, Eventima te na www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *