Loading...
NajaveNovosti

ORTHODOX CELTS SUTRA U TVORNICI KULTURE!

orthodox_celtsBeogradski Orthodox Celts svojim će premijernim nastupom u Tvornici kulture 15. ožujka obilježiti Dan svetog Patrika, blagdana kojeg je publika u Hrvatskoj spremno prihvatila kao naš nacionalni praznik.

Orthodox Celts na sceni su prisutni 22 godine tijekom kojih su objavili pet studijskih albuma – “Orthodox Celts”, “The Celts Strike Again”, “Green Roses”, “A Moment… Like A Longest Day” i “One, Two…Five!” – a šesti je u pripremi i očekuje se do kraja godine. Mada je kombinacija irskih melodija i žeščih rock riffova uz korištenje i nekih tradicionalnih irskih instrumenata već postala uobičajna stvar Orthodox Celts bili su jedan od prvih izvođača na ovim prostorima koji su izašli s takvim zvukom i do danas ostali vjerni sebi. Repertoar benda većim djelom je sastavljen od njihovih autorskih stvari, ali ponajveći uspjeh doživjeli su obradom klasika “Star of the County Down”.

Proslave Dana svetog Patrika postale su unazad desetak godina najveseliji tulumi u gradu, a još su živa sjećanja za rasprodane koncerte bendova poput Belfast Food u Velikom pogonu Tvornice kulture. Ovaj put u goste dolazi bend koji iza sebe ima stotine klupskih i festivalskih nastupa kako po okolnim zemljama, tako i u ostatku Europe.

IRISH MAIDEN

Irish Maiden se nakon 8 godina vraćaju u Tvornicu, gdje su i započeli svoj san o irskom plesu i nastupima povodom Dana sv. Patrika. Preko 30 plesača protutnjat će pozornicom sa kombinacijom tradicionalnih i suvremenijih taktova irske glazbe. Kao i uvijek, tamo gdje je Irish Maiden za Patrikovo, tamo je akcija, stoga dođite i pridružite nam se 15. ožujka, sa odličnim Orthodox Celts-ima, na ludoj irskoj noći!

Ovom će koncertu prisustvovati i sretni dobitnici nagradne igre u kojoj smo podijelili 2×2 ulaznice:
IGOR KOVAČIĆ
LJUBICA PEŠORDA
Čestitamo sretnim dobitnicima! Vidimo se u Tvornici kulture!

ULAZNICE
Ulaznice za koncert Orthodox Celtsa u prodaji su po cijeni od 65 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 85 kn.

Prodajna mjesta:
Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

FB event

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *