Loading...
Novosti

ORPHANED LAND – DOSTUPAN DOKUMENTARAC “ALL IS ONE”

Njemački TV program “Rockpalast” je producirao jednosatni dokumentarac “All Is One” o izraelskom progressive folk metal bendu Orphaned Land. Film koji sadržava snimke nastupa Orphaned Landa i Carcassa (koji su se kao gosti pojavili u dokumentarcu), možete pogledati ovdje. “All Is One” nije samo ime jednog od albuma Orphaned Landa, taj naslov predstavlja filozofiju kvinteta prema kojoj sve tri velike religijske skupine – kršćani, muslimani i židovi imaju zajednički izvor.

Njemački filmaši Ingo Schmoll i Conny Schiffbauer posjetili su Izrael kako bi dobili osobni uvid u živote glazbenika, upoznali njihov način života i njihove obitelji.

„U dokumentarcu pokušavamo publiku odmaknuti od beskrajnih rasprava o konfliktima na Bliskom istoku, pristupajući svemu na puno humaniji način.“ objašnjavaju filmaši.

Orphaned Land inkorporiraju istočnjačke utjecaje u skoro svim svojim pjesmama i smatrani su jednim od najistaknutijih izraelskih bendova. Mogu se pohvaliti velikim brojem fanova i među Židovima i Arapima. Njihov posljednji album “Unsung Prophets & Dead Messiahs” izašao je 26. siječnja za Century Media.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *