Loading...
Novosti

OPORAVIO SE BUBNJAR GRUPE SAXON

OPORAVIO SE BUBNJAR GRUPE SAXON

saxon

Bubnjar grupe Saxon, Nigel Glockler, potpuno se oporavio od hitne operacije na mozgu i  uskoro se planira vratiti na posao.

Nigel se srušio tijekom zimske turneje u Ujedinjenom Kraljevstvu u prosincu, a dijagnoza je bila aneurizam mozga. Liječnici su obavili dva postupka, od čega prvi nije bio u potpunosti uspješan.  Poslan  je kući iz bolnice u siječnju, kako bi se oporavio.

Sin bivšeg pjevača grupe Accept, Udoa Dirkschneidera, Sven, svirao je sa Saxonom u  veljači ,iako je Glockler izveo jednu pjesmu, Strangers In The Night, u Londonu 7. veljače.

Glockler kaže : “Neurokirurzi su me obavijestili da sam napravio 100% oporavak, a tu je nula šteta od aneurizma uopće – uglavnom zbog dijela mozga u kojem je smještena. To znači da sam  spreman vratiti se na posao, ali rečeno mi je da polako i kad osjetim da je pravo vrijeme. U tom smislu  počeo sam raditi na snazi i izdržljivosti te gledam prema naprijed da se vratim brzo s punim radnim vremenom. Hvala vam na podršci i dobrim željama. “

U travnju Saxon ima  dva koncerta u Nizozemskoj, zatim odlazi na turneju u Ameriku sa grupom Armored Saint. Također svirati će na Hard Rock Hell festivalu u North Walesu u studenom i Ramblin ‘Man Fairu u Kentu u srpnju ove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *