Loading...
Novosti

OPĆA OPASNOST U ŽUPANJI 22. PROSINCA!

„PREŽIVITE“ OPĆU OPASNOST U ŽUPANJI,
22.12. 2012.  SE PRIPREMA VELIKI ROCK SPEKTAKL

“Vraćam se…Uživo 2012.”, asocira na dobro poznati  refren pjesme sa albuma VRATI SE NA SVJETLO,  a u stvari je naziv koncerta pod kojim će Opća opasnost u subotu, 22. Prosinca pripremiti pravi spektakl u svom gradu

Velika pozornica s video zidom, specijalna rasvjeta, moćan razglas, te pirotehnički efekti, tek je dio onoga što će u 20 sati dočekati publiku u Sportskoj dvorani OŠ „Ivana Kozarca“ u Županji.

Program koncerta upotpunit će njihovi prijatelji i gosti koji će se bendu pridruživati tijekom nastupa.

Najavljeni su:  pobjednici Hypo teens music stars-a, grupa SINAPSA, njihovi već dugo i dobro poznati  prijatelji T.S  PATRIA a specijalna gošća ovog koncerta i „stara ljubav“  TEREZA KESOVIJA će također imati dosta toga za reći na ovaj praznik  rocka  u  Županji.

Uz sve navedeno grupa najavljuje novi album i sa njega službeno promovira  prvi singl naziva „Preživio sam“ za kojeg je ovom prilikom pripremljeno snimanje kadrova nadolazećeg video spota. 

Iznenađenje za publiku je pripremio i njihov partner, trgovina MUSIC SHOP No1, koja će nekom sretniku iz redova pretrpane dvorane, u što ne sumnjamo bar kada je u pitanju koncert Opće Opasnosti u njihovu gradu, pokloniti vrhunsku električnu gitaru Epiphone LES PAUL.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Pretprodaja ulaznica ‘kreće’ od 10.12. na mjestima koja će naknadno biti objavljena putem službenih web stranica i službene facebook stranice benda.

Noć nakon koje svatko s punim pravom može reći da je „preživio“ OPĆU OPASNOST.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *