Loading...
Novosti

OPĆA OPASNOST, ADASTRA I COTA G4 U FINALU VELIKE BITKE BENDOVA!

Sinoć je deset polufinalista “Velike bitke bendova” imalo live nastup u klubu  “Hard Place”. U polufinalu se našlo deset bendova koji su imali najviše lajkova po izboru slušatelja posjetitelja facebook stranice “Exkluziv “Tabloid.

U polufinalu su nastupali:

1. Opća opasnost  2. Adastra 3. Cota G4  4. Dino Jelušić  5. Off Duty

6. Embrio 7. Flashback  8. Zakon neba 9. Replica  10. Prohibity

Svaki bend izveo je po dvije autorske pjesme, a žiri koji se sastojao od iskusnih rockera  Akija Rahimovskog  te Željka Bebeka koji je došao u Zagreb samo kako bi bio dio ocjenjivačkog suda pred sobom je imao težak posao. Nakon 3 satnog nastupa bendovi koji su imali najbolje live nastupe te su impresionirali ocjenjivački žiri, a samim time i izborili finale “Velike bitke bendova” su:  “Opća opasnost” koja je bila i favorit publike, Adastra te Cota G4. Snimke nastupa tri benda kao i spotovi sa kojima su se prijavili na natječaj bit će poslani Bon Joviu kako bi sami odabrali predgrupu za veliki spektakl na Maksimirskom stadionu. Bon Jovi dosegli su status ikone u čitavom svijetu, kao jedan od najpoznatijih, najomiljenijih i najutjecajnijih rock bendova, a tko će dobiti izvanrednu priliku te ostvariti svoje najluđe snove i biti predgrupa ambasadorima američkog rock and rolla saznati ćemo uskoro. Bon Jovi će pregledati odabrane snimke 26. i 27. svibnja, a o rezultatima odabira obavijestit ćemo Vas službeno putem web i facebook stranice .
Snimke nastupa bendova iz ” Hard Placea”  te prilog o samom eventu možete pogledati na programu RTL Televizije, u emisiji Exkluziv Tabloid danas u 18 h.

Ulaznice za koncert još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima EVENTIMA.U prodaji su:

GORNJA TRIBINA ISTOK/ZAPAD : 250 KN

GORNJA TRIBINA SJEVER : 175 KN

U prodaji je još uvijek i parter po cijeni od 330 kn, a Zapad/ Istok dolje je rasprodan kao i Golden Circle.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *