Loading...
Novosti

OBJAVLJEN VIDEOSPOT SINGLA “EVERY ROAD LEADS…” RICHIEA SAMBORE S UKLJUČENIM FOTOGRAFIJAMA FANOVA

Jučer je na YouTubeovom službenom kanalu Bon Jovijevog gitariste Richiea Sambore objavljen drugi videospot za prvi singl “Every Road Leads Me Home To You” s njegovog nadolazećeg trećeg solo albuma “Aftermath of the Lowdown”, koji je u pre-listeningu naišao na odličan prijem.

Zanimljivost ovoga spota je svakako njegova originalnost i netipičan koncept. Sambora se osobno u spotu ne pojavljuje, jer je spot izrađen kao video za riječi pjesme što  je u YouTube zajednici česta pojava, s tom razlikom što je ovaj videospot služben od izvođača.

Spot je rezultat natjecanja kojeg su Sambora i njegova izdavačka kuća nezavisni Dangerbird Records pokrenuli na Twitteru i Facebooku koristeći mobilni servis za upload fotografija Instagram, a koji u kojem su fanovi i ostali zainteresirani slali fotografije koje označavaju riječ ili pojam iz teksta pjesme. Ukupno je uploadano preko 3700 fotografija, od kojih je Sambora izabrao tristotinjak koliko ih je trebalo da se svaka riječ iz pjesme pojavi u videospotu. Na taj način je Sambora, osim što je dobio odličan i zanimljiv videospot, pokazao da mu je stalo do fanova, ali ne samo do njih. Ova interaktivnost je odmah polučila sjajan odaziv, a i sam Sambora je također oduševljen kako je spot ispao. Video je djelo Dirty Robbera.

Kao mala zanimljivost na koju smo mi na www.venia-mag.net osobito ponosni, naša nova urednica i dugogodišnja suradnica, novinarka i poznata hrvatska art fotografkinja Anastazija Vržina također se odazvala na natjecanje pa tako sada šest njenih fotografija krasi Samborin videospot! Jednu od fotografija možete vidjeti na početku teksta, a detalje o ostalima na linku: returnofalterego. Čestitamo Anastaziji!

Pogledajte video za “Every Road Leads Home To You”:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *