Loading...
Najave

OBITUARY, EXODUS, PRONG I KING PARROT 17. STUDENOG 2016. U TVORNICI

OBITUARY, EXODUS, PRONG I KING PARROT 17. STUDENOG 2016. U TVORNICI

Obituary Exodus plakat

Veterani svjetske thrash metal scene, sastav Exodus, vraća se na stari kontinent u sklopu kolosalne ”Battle Of The Bays” turneje, u sklopu koje će tijekom listopada i studenog poharati Europu.

Uz Exodus, na turneji će nastupiti još jedan legendarni bend, death metal sastav Obituary, kao i utjecajni crossover groove metal Prong, dok će im društvo činiti i australski razarači, King Parrot.

Frontman sastava ExodusSteve ‘Zetro’ Souza, povodom ”Battle Of The Bays” turneje, rekao je:

”Osobno sam, kao i ostatak banda Exodus apsolutno uzbuđen zbog nadolazeće europske turneje i ovog paketa bendova. Obituary i Prong, čvrsti su, legendarni bandovi koji su se postavili kao jedni od nositelja svojih žanrova, dok je King Parrot sastav koji predstavlja budućnost heavy metala kao glazbenog pravca. Jedva čekamo svih vidjeti u mosh pitu, te vas pozivamo da postanete dijelom ove velike turneje.”

Exodus, Obituary, Prong i King Parrot, u sklopu ”Battle Of The Bays” europske turneje, nastupit će u Zagrebu u Tvornici kulture, 17. studenog 2016. godine, što je ujedno za sada posljednji koncert na ovoj turneji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *